Preminuo Đorđe Balašević

Poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini.
Balašević je pre tri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, preneli su beogradski mediji. Imao je kovid-19 i bio je u lošem stanju, objavio je „Blic“.

Lekari su preduzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema.

Višesatni napori lekara KCV, na žalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri meseca pre 68. rođendana.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Đorđe Balašević
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Suludo je čitati neke komentare ovde. Nikada neće umreti ovaj umetnik jer je njegova srž bila mužika i pesme a ne kakvu kafu je pio slatku ili gorku….Hvala mu na divnim pesmama koje će se pevušiti duuuugo još….

  • Anonimni

    @Milovane! DJOLETU NISU BILE VAZNE PARE ,DA JESU IMAO BI IH JOS TOLIKO I TUZNO JE STO TAKO PISES O POKOJNIKU.TO JE VOJVODJANSKI PEVAC .VOJKANE! -O MRTVIMA NAJBOLJE A POGOTOVO DA ZIVIS JOS STO GODINA NEBI NAPRAVIO I USPEO KAO ON U ZIVOTU:POCIVAJ U MIRU DJOLE -PANONSKI MORNARI MRZILI SU TE U ZIVOTU ,ETO MRZE TE I KAD NAS NAPUSTAS.NO O VELIKIM LJUDIMA CE SE PRICATI-PISATI A O OVIM BEDAMA I LJUDSKIM KRPAMA NI SSPOMENUTI!

  • Zoran Zemun

    nek mu je laka crna zemlja is pokoj dusi. Steta sto se dodvoravao hrvatima i nipodastavao sve srpsko, kad su mu bili tako slatki i lepi mogao je i tamo da se preseli. Mali kao covek, zaista. I ja sam iznad svega Zemunac, Sremac i Vojvodjanin, ali ne sme se na Srbiju, to je nasa majka i zemlja, kakva god da je. Eto, da nije bio tako autoreferencijalan, mogao je da nauci od Zvonka Bogdana sta znaci biti zlatni umetnik i i jos bolji covek. Zvonkova Vojvodina je moja Vojvodina, ne ona Balaseviceva.

  • milovan

    Mali kao covek.!! Samo mu bile vazne pare. Ali veliki umjetnik. Jedan od najvecih.

  • patriot

    Pocivaj u miru legendo , nikad te necu zaboraviti

  • Vojkan

    I šta sad? Do juče smo ga slušali sa izjavama , istim onima kao Nestorovića, da je korona velika politička izmišljotina i laž., da samo političari profitiraju da ojačaju svoje položaje, da je vakcinacija kategorija koja donosi profit državama…. i treba da ga žalimo?