Preminuo poznati srpski glumac

Naš glumac Igor Pervić umro je jutros u svom stanu posle duge bolesti, prenose beogradski mediji.

Na društvenim mrežama fanovi su počeli da se opraštaju od njega.

Igor je glumio u mnogim filmovima kao što su „Crni bombarder“, „Lajanje na zvezde“, „Bure baruta“, „Sivi dom“ i poznatim serijama „Ranjenik“, „Vuk Karadžić“, a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo sedam godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

srpski glumac
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    RIP

  • ANDREJ

    Svojevremeno,po zavrsetku pozorisne Akademije,Igor Pervic je bio na vrhuncu interesovanja,kako beogradskih devojaka,tako i sveukupne beogradske umetnicke javnosti.Bio je lepotan sa zelenim ocima,kojima ni jedna devojka nije mogla da kaze NE ! Pored lepote i visokog obrazovanja,posedovao je urodjeni talenat za glumu.Glumom je poceo d se bavi jos kao decak.Bio je sin poznatih roditelja.I otac i majka,bili su visoko pozicionirani u umetnickom svetu i uopste u intelektualnim krugovima glavnog grada.Jedno vreme je napustio Beograd,i poceo je da zivi u jednom selu u Sumadiji,sa svojom nevencanom zenom,unukom Miodraga Petrovica – Ckaljom.Posle duze pauze,vratio se snimanjima filmova i drugim delatnostima iz oblasti umetnickog stvaranja.Njegova prerana smrt,veliki je gubitak za celokupnu nasu umetnost,a takodje njegovom smrcu,umro je najveci beogradski sarmer druge polovine dvadesetog veka.Ono sto je za francusku Alen Delon,to za nas bio u najboljem smislu Igor Pervic.!!!

  • Viki

    Talentovan i lep glumac i pevac. Tezak je zivot imao i bas kad se izvukao i dobro mu je krenulo sa ulogama – prerana smrt. Neverovatno, neka mu je laka zemlja!

  • bambi

    Nemam nista protiv kometnara Nininog i slicnih. Ali se prosto pitam, nasta se to LOZE devojke u Beogradu?

  • Nina

    Bio je dobar covek.pola beograda (devojaka) se ložilo na njega.