Prodavačica otkrila: „Svaki put prepoznam muškarce koji varaju, uvek rade ovo“

Iako obično na platformi objavljuje vesti o slavnim osobama koje uđu u prodavnicu, prodavačica u Chanelu, TikTok korisnica Šenon Hil nedavno je otkrila jednu informaciju o kupovnim navikama nekih muškaraca koji tamo zalaze.

@shannonhillnews

It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands

♬ original sound – Shannon Hill

“Počela sam da radim sa samo 19 godina, ali sam ovo brzo naučila”, rekla je Hil.

Ispričala je kako muškarci često u ovo doba godine dođu u Chanel i traže njihov omiljeni proizvod za svoje supruge jer prodavnica sve ima zapisano u svojoj arhivi.

Ali mnogi od njih, dodala je, svojoj ženi kupe njen omiljeni parfem, a onda isti taj parfem kupe i za svoju ljubavnicu.

“Znate zašto? Jer ne žele da im kuća ljubavnice miriše drugačije pa da im žene to primete”, objasnila je.

A ti muškarci, dodala je, uvek kupuju isti Chanelov parfem.

„Uvek je to ‘Coco Mademoiselle'“, kaže Hil. “Nikada nije ‘Chanel 5’, to kupuju svojim mamama. Nikada ‘Chance’. Uvek ‘Coco Mademoiselle’…”

“Godinama sam radila u prodavnici luksuznog nakita i muževi su uvek radili istu stvar. Uvek je bilo smešno videti ljubavnicu koja dolazi nakon Božića i menja ogrlicu ili narukvicu za nešto što joj je stvarno sviđa”, dodala je jedna korisnica.

„Isto je i u restoranima“, napisao je konobar. “Nedeljni ručak sa ženom i decom, a pauze za ručak i sat vremena za koktele s ljubavnicom!”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pokloniprevaraprodavačica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Super, baš je inteligentno mlado dete, treba je predložiti za direktorku CIA.Kod nas se to drugačije praktikuje, bar ako je švaler malo pametniji.A za švalerke koje varaju svoje partnere, tu tek nema pravila.Njima je bitno da dobiju kobaju, one ne moraju da kupuju skupe parfeme ni da vode svoje švalere na skupe večere u skupim restoranima.Ali ameri su budale pa ih i ne treba uzimati u obzir…