Pronađeni REVOLUCIONARNI dokazi o razvoju života na Zemlji

Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na zemlji – mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju.

Kako navodi Rojters, naučnici su pronašli odlično očuvane fosile u crnom škriljevcu starom 2,1 milijardu godina. Tu su pronašli cevaste strukture koje su napravili organizmi koji su se kretali kroz retko blato.

Fosili datiraju iz perioda kada je život počeo da evoluira u kompleksnije oblike.

Život se pojavio u okeanima na Zemlji pre oko četiri milijarde godina, ali najraniji oblici života nisu bili sposobni da se samostalno kreću.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fosilinaučnici
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Mujica

    Pojavio se život, samo niko živi nije u stanju da objasni – kako je taj život nastao? Osim standardnog bulšita o tome, kako je od običnog hemijskog jedinjenja, zvanog protein, koje može da se formira samo od sebe – nastalo živo biće, koje je skup mehanički povezanih delova, medjusobno povezanih u jedinstvenu neraskidivu celinu, a koja ne može da nastane jednostavnim uspostavljanjem kovalentnih veza. Čak ni najmodernije laboratorije u svetu ne mogu da veštački proizvedu živo biće – a navodno je nastalo spontano, u nekoj mlakoj bari. Da ne govorimo o drugom bulšitu, zvanom radiometrijsko datiranje, koje se zasniva na pretpostavci (pazite: pretpostavci) – da je radioaktivni raspad jedina fizičko-hemijska reakcija (od zilion istih), koja se odvija konstantno u nenormalno velikim vremenskim periodima. „Logičan zaključak“, obzirom da se sve ostale fizičko-hemijske reakcije ne odvijaju tako. „Naučna analogija“ – ali za retarde. Tako imamo silna datiranja koja daju stotine miliona i milijarde godina – ali samo za stene nepoznate starosti. Za one stene, koje su poznate starosti – ne koriste se te metode, već metoda termoluminiscencije. Bilo bi glupo, da datiranje lave u Pompeji pokaže – umesto oko 2.000 godina – 20.000.000 godina. Tada bi čak i retardi posumnjali da nešto nije u redu sa metodom. Da ne govorimo o „nemogućnosti“ datiranja okamenjenih fosila metodom ugljenika C-14. Bilo je nezgodno, kada je jedan uzorak takvim datiranjem dao oko 6.000 godina – umesto potrebnih bar 100.000.000 godina. Čuvena evolucionistička „nauka“ – svaka činjenica koja se ne uklapa u evoluciju, tim gore po nju.

    • Anonimni

      Ne nego su nam jevrejski pastiri napisali priču o šestodnevnom stvaranju sveta ? Gde je stvoritelju ponestalo materijala za stvaranje Eve, pa je morao otkinuti jedno rebro Adamu ?

  • AA ( americki alah)

    je,je, to vam je moja pokojna baba pricala. Sto vole da se preseravaju, nemaju pojma ni gde ni koliko su suplji. Nemaju odgovore na osnovna pitanja, a kenjaju o nekim stvarima od pre 400000000000000000000000000 godina?