Prošle su 24 godine: Okako danas izgleda mali Milan iz filma „Lepa sela lepo gore“ (foto)

Admir Šehović imao je samo 10 godina kada se proslavio ulogom dečaka Milana u kultnom filmu Srđana Dragojeviča ‘Lepa sela lepo gore’.

Danas ovaj sarajevski glumac ima 34 godine, i dalje se bavi glumom, ali je karijeru posvetio pozorišnim predstavama, a u medijima se pojavljuje vrlo retko.

Kako danas izgleda, svojim pratiocima na Instagramu otkrio je voditelj RTS-a Slobodan Šarenac, koji je objavio fotografiju s glumcem.

„Admir Šehović, glumac, verujem da ga se najviše sećate po ulozi malog Milana iz filma „Lepa sela lepo gore“, napisao je kratko Šarenec uz fotografiju.

„Film je sniman 1996. u okolini Prijepolja. Ja sam najviše sličio na Bjelogrlića i za ulogu Milana izabran sam među stotinak dečaka. Halila je tumačio Miloš Đuričić iz Višegrada i zato je gradom počela kružiti priča da su nam uloge dodelili s razlogom jer su navodno hteli da zbog rata u zemlji Srbin glumi muslimana i obratno. Tek sam pre nekoliko dana od Dragojevića saznao da je to zaista bila njegova želja, ali da se radilo o slučajnosti da, eto, ja ličim na Bijelu“, rekao je jednom prilikom Šehović.

Glumac je takođe otkrio koja mu je scena najviše ostala u sećanju sa snimanja – i da, radi se o onoj sceni.

„U sećanju mi je najupečatljivija scena kad je pred kamenom trebalo da udarim Micu Trofrtaljku. Snimanje je obustavljeno jer smo čekali da se napravi kamen od gume i zato sam valjda taj rekvizit doživeo kao nešto jako važno pa smo scene više puta ponavljali jer bih ja, nakon što udarim Micu, krenuo da hvatam kamen plašeći se da će odleteti u provaliju“, ispričao je pre nekoliko godina Admir za list Polimlje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumaclepa sela lepo gore
Komentari (0)
Dodaj komentar