Prostitutka otkrila tajne svog zanata: „Oženjeni najčešće dolaze ujutru pre posla“

Prostitutka iz Sidneja iskoristila je Redditovu sekciju AMA (Ask me anything) za iskrenu ispovest o svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Anonimna 25-godišnjakinja otkrila je da zarađuje 550 dolara po satu. Najstarijim zanatom počela je da se bavi u kasnim tinejdžerskim godinama, a radila je u ekskluzivnom bordelu.

Do sada je spavala sa više od 1100 muškaraca, među njima su bili brojni sportisti i bajkeri, a najstariji je bio žrtva Holokausta.

Nikad ne pristaje na incestuozne uloge jer ima braću i to joj je odbojno.

Nije izbirljiva, ali ima jedan uslov: Irci na njene usluge mogu da zaborave!

‘Muškarci mi najčešće kažu da sam slatka’, otkrila je i priznala da je više tip devojke iz susedstva nego fatalna zavodnica.

‘Suša’ u njenom poslu vlada od 23. decembra do 21. januara, jer su u to vreme njeni klijenti, oženjeni muškarci, sa svojim porodicama.

Zadovoljna je sa mušterijama koje je dobro plaćaju i koji su pristojni i darežljivi, a najčešće je posećuju Evropljani, Azijati i Indijci.

Ova djevojka već od ranog jutra mora biti spremna jer oženjene mušterije dolaze uglavnom u 7 ili 8 ujutru.

Mit o tome da prostitutke ne doživljavaju orgazam nije istinit, Kaže da su najbolji oni sa punijim muškarcima, dok je ona na vrhu.

„To je tajna ove industrije“, otkriva devojka čiji roditelji znaju da se okušala u prostituciji, ali samo mama zna da se tom pozivu nakon kratke pauze i i vratila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prostitutkatajne
Komentari (0)
Dodaj komentar