Putinova tajna ćerka: Mama joj milionerka, a bila čistačica

Privatni život ruskog predsednika Vladimira Putina strogo je čuvana tajna zbog čega dodatno intrigira javnost. Stoga ne čudi previše vest koja se pojavila u medijima da Putin, navodno, ima ćerku sa čistačicom koja je postala milionerka i vlasnica noćnog kluba poznatog po „erotskim predstavama“.

Devojčica je rođena 2003. godine tokom Putinovog prvog mandata u Kremlju, dok je još bio oženjen. Njena majka je, navodno, preduzetnica Svetlana Krivonogih, čistačica koja je postala milionerka, prenosi Nova.rs.

Iako fotografije sada 17-godišnje devojke nisu objavljene, britanski tabloid San prenosi da je softverski stručnjak sa Univerziteta Bredford video fotografiju navodne Putinove ćerke i procenio da devojka neverovatno liči na Putina.

Tajno dete sa čistačicom-milionerkom

Ruski sajt Projekt je prvi objavio priču o Putinovom “tajnom detetu” i potvrdio je izvodima iz knjiga letenja, gde se vidi da je Krivonogih često pratila Putina tokom njegovih putovanja 1990ih.

Krivonogih, koja sada ima 45 godina, deoničar je Ruske banke i vlasnica Lenjingradskog centra, noćnog kluba poznatog po “erotskim predstavama”.

Softverski stručnjak sa Bredforda, Hasan Ugail rekao je Sanu da je uporedio fotografije Putina i njegove navodne ćerke i utvrdio da je sličnost između njoh dvoje veća od 70 odsto.

Putinov privatni život i zdravlje sve češće su tema u ruskim medijima. Nedavno se pojavio izveštaj da ruski lider ima zdravstvenih problema zbog kojih će se navodno povući iz političkog života, što je Kremlj odmah demantovao.

Pre toga, mediji su preneli da mu je ruska gimnastičarka i olimpijska takmičarka Alina Kabajeva rodila blizance. Kabajeva (37) nije viđena u javnosti od 2018. kada je navodno bila u drugom mesecu trudnoće.

Devojka je “mali Putin”

Putin i Krivonogih su se navodno zbližili krajem 1990ih. Ona je tada radila kao čistačica i živela je u socijalnom stanu u Sankt Petersburgu. Nakon što je upoznala Putina preselila se u ekskluzivnu vilu u tom gradu.

Njihova veza je okončana kada je Putin počeo da se viđa da Kabajevom, koja je sada predsedavajuća medijske kompanije bliske Kremlju.

Kada su Putinovog portparola Dimitrija Peskova pitali za Putinovu vezu sa Svetlanom Krivonogih, Peskov je odgovorio da nikada nije čuo za nju i da ne zna ništa o tome.

Jedan od autora teksta u Projektu Andrej Zaharov, odmah je uzvratio: “Nikoga nije briga da li Peskov poznaje Svetlanu Krivonogih… pitali su ga da li je Putin zna”.

Putin nikada do sada nije komentarisao svoj privatni život. Poznato je da je u periodu između 1983. i 2013. godine bio u braku s Ljudmilom Putinovom, s kojom ima dve ćerke. Nikada se nije oglašavao ni o Kabajevoj, a Krivonogih, koja navodno ima poslovne zgrade i ulaganja u Moskvi, Sankt Petersburgu i Sočiju vredna 102 miliona dolara, je do sada bila potpuno nepoznata javnosti.

Zaharov je rekao da namerno nisu objavili fotografije Putinove ćerke, iako su ih kolege i prijatelji molili, ali je poručio da je devojka “mali Putin”.

“Pre svega, ovo nije priča o njoj. A pod dva, ona je ta koja treba da odluči da li je spremna na publicitet, a ne mi”, dodao je on.

Na društvenim mrežama nema fotografija majke i ćerke. Putinova bivša ljubavnica navodno je bliska prijateljica Jurija Kovalčuka, oligarha i glavnog akcionara Ruske banke kojoj je Zapad uveo sankcije 2014., posle vojne aneksije Krima.

Kovalčuk, poznat pod nadimkom “Putinov bankar” posluje sa Nacionalnom medijskom grupom čiji je Kabajeva predsedavajući i gde ima platu od 80.000 dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cerkaVladimir Putin
Komentari (0)
Dodaj komentar