Radnica supermarketa dala otkaz preko razglasa: Izvređala šefa i kolege, pa otišla

Dati otkaz, koji god razlog bio, nije baš jednostavno. Često su ljudi ljuti, besni, frustrirani jer dugo trpe stvari koje ih smetaju, pa moraju da se potrude da šefu svoju odluku saopšte što mirnije i pristojnije ako žele da izbegnu sukob. Ipak, jedna žena želela je da šefu i kolegama, ali i kupcima jasno da do znanja zašto odlazi iz jednog supermarketa.

Devojka po imenu Šana radila je donedavno u Volmart supermarketu u Teksasu kao kasirka i rešila je da napusti to radno mesto i tu vest saopštila je svima u objektu putem razglasa.

„Pozdrav svim kupcima, želim da vam kažem da napokon dajem otkaz na toksičnom radnom mestu koje me dovelo do očaja u zadnjih godinu dana i sedam meseci“, započela je svoj govor ova 19-godišnjakinja.

Zatim je uz niz psovki i uvreda otkrila je da su menadžeri, kolege i šefovi rasisti koji maltretiraju svoje zaposlene. „Uz sve to, muške kolege su perverznjaci. Nadam se da tako ne razgovarate sa svojim ćerkama.“

Ipak, jednu kolegenicu je odlučila da pohvali: „Sve pohvale Arijel, obožavam te i hvala ti što si mi dala ovaj posao kad mi je najviše bio potreban.“

Sve je snimila mobilnim telefonom, a video koji je objavila na svom Tviteru pogledan je više od četiri miliona puta. U komentarima su joj mnogi pružili podršku i pohvalili je za hrabrost, prenosi UNILAD.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

otkazradnica
Komentari (0)
Dodaj komentar