Radnica zlatare javno ponizila nevernog momka: „Upravo je kupio dva prstena“ (video)

Bivša radnica jedne zlatare raskrinkala je na društvenim mrežama jednog momka koji je došao da kupi nakit i za svoju devojku i za ljubavnicu.

Elizabet, ili ferreiroroche kako se predstavlja na TikToku, u snimku koji je objavila tvrdi da je muškarac po imenu Džejk bio njena mušterija u zlatari u Montrealu u Kanadi, i da je zatražio da kupi dva prstena – jedan za svoju devojku, a drugi za ljubavnicu.

@ferreiroroche

Gotta support my girls #foryou #fyp

♬ telephone – favsoundds

Nakon što je dala otkaz na poslu, podelila je detalje na TikToku kako bi devojke upozorila na ovakvo ponašanje momaka, a posebno se obratila prevarenoj devojci:

„Ako se tvoj dečko zove Džejk i živi u Montrealu, samo da znaš da je upravo kupio dva prstena, jedan za „devojku“, drugi za „onu sa strane“, ovo su ta dva prstena“, pokazala je Elizabet na snimku i poručila da devojke moraju da se podržavaju međusobno.

Njen video je do sada pregledan skoro dva i po miliona puta.

U drugom snimku koji je objavila otkrila je da je nedelju dana ranije dala otkaz u zlatari i da je „jedva dočekala da joj se završi poslednja smena kako bi raskrinkala ovog švalera“

Stotine korisnika javilo joj je u komentarima kako bi joj čestitali na ovom potezu i poručili joj da radi „Božiji posao“.

Jedan komentar je napisala i devojka koja tvrdi da je najbolja prijateljica Džejkove devojke, a koja je Elizabet zahvalila što je otvorila oči njenog prijateljici o tome s kakvim momkom je u vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnicanakitradnicazlatara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Taj je samo glup sto baca pare na djindjuve i na zeni i ljubavnicu. A ta umesto da gleda svoja posla, ne moze a da ne zabada u tudje stvari.