Radnicima nije platila obavljeni posao, opasno joj se osvetili (video)

Braća koja se u Kardifu bave uklanjanjem otpada i raščišćavanjem kuća osvetila su se ženi koji im nije platila za obavljen posao. Dan nakon što su odvezli otpad, vratili su se pred njenu kuću i istresli kamion pun smeća po celom dvorištu.

Džonatan Morgan (31) i njegov brat Kalum (27) nekoliko sati su uklanjali stari nameštaj i otpad iz stana i posao naplatili 120 funti. Žena koja ih je za to unajmila nije im platila pa su sutradan po njenom prilazu i dvorištu bacili gomilu smeća koju su ranije odvezli, a sve su to snimili i objavili.

„Evo šta se događa klijentima koji ne plaćaju“, rekli su na početku videa i počeli da iz kamiona izbacuju smeće.

Porodica žene koja nije platila kasnije je kontaktirala braću Morgan i zamolila ih da ponovo pokupe đubre. To bi, kako su im rekli, platili unapred, ali su braća ponudu odbila jer tamo više nisu hteli da se vraćaju, piše The Sun.

– Jedan njen rođak nas je pozvao i rekao: ‘Sada imamo novac. Možete li odneti otpad ako platimo unapred?’ Rekli smo da nas posao više ne zanima – objasnila su braća.

Oni su posao u početku prihvatili iako su bili u gužvi. Žena im je objasnila da brzo treba da pomeri stvari, ali je rekla i da nema previše novca. Oni su cenu tada s 200 funti spustili na 120.

– Ne bi zaradili veliku količinu novca, samo smo hteli da joj pomognemo – rekla su braća na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

osvetaradnici
Komentari (0)
Dodaj komentar