Roditelji u telefonu sina (13) pronašli gnusne poruke učiteljice, a to je tek početak

Policija u državi Arizona uhapsila je učiteljicu jedne osnovne škole zbog seksualnog odnosa sa 13-godišnjim učenikom i to nakon što su dečakovi roditelji na njegovom mobilnom telefonu pronašli njene eskplicitne poruke, piše CBS News.

27-godišnja učiteljica Britani Zamora pritvorena je u utorak ujutro, a policiju je zvao direktor škole Las Brisas kog su alarmirali dečakovi roditelji.

Lisa Kurtis, predstavnica policije, objasnila je da su roditelji otkrili sporne poruke koristeći posebnu aplikaciju kojom su proveravali sinovljev mobilni telefon.

Dečakov otac naknadno je zvao policiju kako bi prijavio pretnje koje je posle izbijanja skandala primio od Zamorinog supruga Danijela. Dotični je navodno zvao dečakovog oca da se sastanu i reše stvar, no ovaj je to odbio. Gospodin Zamora branio je svoju suprugu rekavši da je napravila veliku grešku, ali da zapravo voli decu.

Tokom istrage je otkriveno ime i druge navodne Zamorine žrtve pa je sada najverovatnije očekuju optužbe za dva slučaja napastovanja dece.

Roditelji dečaka su ustanovili su da je veza učiteljice i njihovog sina trajala već neko vreme te da su seksualne odnose praktikovali ne samo u krugu škole, već i u samoj školi. Samo u februaru su najmanje tri puta imali seksualne odnose, a okupljene u sudnici dodatno je šokirala činjenica da je samo dve nedelje pre hapšenja pohotna gospođa Zamora posle nastave oralno zadovoljila dečaka usred učionice.

Dečak je rekao policiji da je njihova veza započela u online chat grupi njihovog odeljenja, kao i da je učiteljica bila ta koja je prva započela flert. Posle određenog vremena počela je da mu šalje i svoje obnažene fotografije. Na sudu je predočeno i nekoliko dokumenata u kojima su poruke koje je učiteljica slala đaku. Tako je u jednom slučaju, očigledno nedugo pošto su imali seksualni odnos, dečak napisao starijoj ljubavnici da bi on to rado ponovio. Ona mu je odgovorila:

– O znam, dragi! Želim te svaki dan, bez vremenskog ograničenja!

Druga poruka je bila sličnog sadržaja:

– Kada bih mogla dati otkaz da sa tobom vodim ljubav svakog dana, to bih i uradila.

Deo učenika oduvek je sumnjao da gospođa Zamora nije baš tako fina i pristojna kao što se predstavljala, dok su je roditelji obožavali. Čak su je i proglasili ‘učiteljicom godine’.

– Učenik i učiteljica bili su jako prisni. Svašta se šuškalo po školi, svi su sumnjali nešto, ali nadali smo se da su to samo glasine – rekla je jedna učenica kojoj je Zamora predavala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ucenikučiteljica
Komentari (0)
Dodaj komentar