Ronalda žestoko osudili zbog snimka sa ćerkom, a skoro svi roditelji rade isto (video)

Atraktivna Georgina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda, objavila je na Instagramu preslatki snimak druženja slavnog fudbalera i njegove ćerkice Alane Martine.

Ronaldo na snimku drži ćerkicu u naručju i ljubi je u usta. Iako je većini ovaj video bio simpatičan i ljudi su u komentarima pisali da je Ronaldo sjajan otac, neki su mu zamerili što devojčicu ljubi u usta.

„Zašto je ljubiš u usta, čoveče?“, „Ljubiš dete u usta, ozbiljno?“, „Nema ništa loše u tome da ljubiš svoju ćerkicu, ali trebalo bi da pripaziš na to kad malo odraste“, pisali su oni, a neki su otišli toliko daleko da su ga nazvali pedofilom.

Drugi su pak stali na Ronaldovu stranu.

„Šta ima loše u tome da otac ćerkicu poljubi u usta?“ pitao se jedan pratilac.

Zbog iste stvari prozivke dobijaju Dejvid i Viktorija Bekam, koji često objavljuju fotografije na kojoj decu ljube u usta.

Ronaldo inače ima četvoro dece od kojih su troje (Kristijana Juniora, Evu Mariju i Matea) rodile surogat-majke dok je devojčicu Alanu rodila njegova verenica Georgina.

U jednom intervjuu Ronaldo je izjavio da bi voleo da ima sedmoro dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decaDejvid Bekamkristijano ronaldo
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ronaldo je verifikovani pederikos, pa nije čudno ni da bude pedofil (kao M. Džekson) I obavezno oni žele ŠTO VIŠE DJECE. Bolesnici !

  • Maki

    Tako je tata

  • Stojce

    U ovom postupku, pedofila vide samo bolesni umovi koji su ustvsri pedofili. Normalni ljufi vide neznost, bliskost, ljubav koju roditelj pruza detetu.

  • TATA

    Od ljubavi,nežnosti i poljubaca su deca srećnija,bolja,lepša,pametnija i brže rastu.Ljubite ih jer o ovome loše pišu samo oni koji decu nemaju ili decu NE VOLE!

    • Anonimni

      tako je majstore