Rupa u podu garaže otkrila tajnu sobu, a onda ih je dočekalo još veće iznenađenje

Snažan udarac probudio je jedne noći Britani Buš i njenog supruga iz Ajdaho Folsa u SAD-u, ali kada su ustali iz kreveta i pretražili kuću, ništa neobično nisu pronašli. Prvo su pomislili da neko pokušava da provali, ali kako lopova nisu pronašli, vratili su se u krevet.

Iznenađenje ih je dočekalo ujutro kada su ušli u garažu. Britani je otvorila vrata garaže, ali jedna noga počela je da joj propada.

– Držala sam garažna vrata, a kada sam pogledala dole, počela sam da vrištim: garaža nam je propala – ispričala je Britani svoje neobično iskustvo.

Suprug je brzo dotrčao do nje, a kada su otvorili vrata, imali su šta i da vide. Na podu garaže stvorila se ogromna rupa koja je otkrila tajnu sobu za koju par nije ni znao da postoji u njihovom domu.

Soba je bila puna polica i dečjih igračaka, ženskih torbica, uvijača za kosu, a pronašli su i jedno pismo. Pismo je bilo namenjeno kompaniji Melaleuca, onlajn prodavnici koja je osnovana 1985. godine i još uvek posluje.

Bušovi su odmah pozvali osiguranje koje je procenilo nastalu štetu, a kada su inženjeri stigli, začudili su se što se rupa ranije nije otvorila zato što je pod u garaži bio debeo tek pet centimetara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

garazasobatajna soba
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    100% tačno

  • Sima kosmos

    Da i?

    • Anonimni

      Samo idiot nije mogao da vidi onu zidinu iza vrata… Šta bi to mogli biti? (glupi ameri)