Rusi ga koriste vekovima: Čudotvorni lek koji uklanja bakterije i toksine iz tela, čisti krv i daje energiju

Stari Rusi kažu da kao rukom otklanja toksine iz tela

Ako osećate umor, znojite se, posebno noću, razdražljivi ste i imate osećaj težine u celom telu vi ste ozbiljan kandidat za čišćenje organizma.

Pored poznatih načina čišćenja poput zelenog čaja i drugih napitaka, postoji i jedan starinski lek koji se koristi stotinama godina unazad. Njegov glavni sastojak je beli luk.

Iako su nam poznata njegova lekovita svojstva, za ovaj način upotrebe malo ko zna.

Stari Rusi kažu da ova namirnica moćno čisti telo od toksina. A najbolje je da se počne od nogu!

Pripremite sastojke – glavicu belog i crnog luka sameljite, prelijte sa 300 ml ključale vode i kuvajte 5-7 minuta.

Ostavite da se ohladi i procedite. Potopite gazu u tečnost, ocedite, pa stavite na tabane i obujte čarape. Oblog skinite sutradan. Kada uklonite gazu, videćete da je promenila boju.

To je u Rusiji poznat starinski lek koji se koristi stotinama godina, a kažu da kao rukom otklanja toksine iz tela, piše NSuživo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenje telaruski lektoksinizdravlježivot
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pa naravno da ce boja da se promeniti kad noge prljave i usmrdjele

  • Motte

    @llaki kako da ne zavremeaucrtunga kineski lekari su vadili lkudima organe golim rukama i posle nije nilo ni rane.Ali svasta moze da se poveruje.

  • V.A.Laki

    Ruska i stara kineska medicina su među najboljima u svetu, dok neke druge medicine u svetu, nažalost, samo kaskaju za njima !?

    • Sofronije

      Da, zato i mi uvozimo kineski beli, tojest veštački izbeljeni luk koji je štetan za organizam.Pa albanski paradajz, meso iz južne amerike, i još mnogo toga.Spisak bi bio pogugačak.Sve što je domaće i prirodno, to nam je postao luksuz, dok ove štetne GMO proivode imamo na svakom koraku, i džaba nam sva medicina kad smo prepuni toksina…