Sakrio kameru i snimao devojku, pa je uhvatio s drugim (video)

Već neko vreme sumnjam da me devojka vara ali nisam hteo da je optužim bez dokaza, pa sam na internetu kupio ovu kameru – ispričao je u TikTok videu korisnik pod imenom Mrsurveillance koji je svoje iskustvo o tome kako je devojku uhvatio u prevari podelio na društvenim mrežama.

@mrsurveillance

Stay tuned for part 2! Link in bio for anybody wondering.. #cheater #toxic #catchacheater

♬ original sound – Mr. Surveillance

Kako kaže, s devojkom je u vezi duže od šest godina, a nedavno je, kaže, počela drugačije da se ponaša, zbog čega je pomislio da se viđa s nekim drugim.

Nakon što je u utikač instalirao mikro kameru, izašao je napolje, a videozapise s kamere je, kaže, preusmerio na svoj telefon, prenosi The Sun.

Na sledećem snimku vidi se kako seda u automobil i odlazi, a u vožnji čeka da kamera ‘ulovi’ nešto zanimljivo; a onda odjednom čuje lupanje ulaznih vrata stana i vidi dvoje ljudi koji ulaze u kuhinju – svoju devojku i nepoznatog muškarca kojeg ona već za par trenutaka ljubi.

@mrsurveillance

Rule 1: If your girl’s name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. #cheater #toxic #cheatersgettingcaught

♬ original sound – Mr. Surveillance

– Mora da se šališ – kaže on gledajući snimak, a onda pokazuje i SMS u kojem joj piše da je ‘među njima gotovo’ i da ‘što pre izađe iz stana’.

– Nadam se da ste srećni – kaže on uzrujanim glasom i žali se kako je ‘na nju izgubio šest godina života’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkakameraprevara
Komentari (0)
Dodaj komentar