Sećate se milionera koji je tražio pomoćnika za put oko sveta: Zaposlio je ovu lepoticu (foto)

Svet je pre nekoliko meseci brujao o Metjuu Lapreu, 26- godišnjem milioneru koji je tražio nekoga koga će plaćati 32 hiljade evra mesečno da putuje i odseda s njim u hotelima najvećih svetskih glavnih gradova.

Ovom Australijancu stiglo je preko 60.000 prijava, a on je izbarao Tianu De Asis koja je najviše odgovarala njegovim potrebama.

Lepre je ovaj posao u oglasu opisao kao najbolji na svetu, pozivajući tako sve zainteresovane da se prijave na poziciju njegovog asistenta na putovanjima. Izabrana kandidatkinja je istakla da se nije nadala da će dobiti poziciju i da je za vreme svog boravka u Los Anđelesu saznala za potencijalnu poslovnu priliku i odmah se vratila u Sidnej  gde je obavila telefonski intervju s Lepreom.

„Nakon toga je sve išlo savršeno. To je svakako posao koji sam navikla da radim, kancelarijske obaveze, društvene mreže i odnosi s javnošću. Uz to, ovo je savršena pozicija jer obožavam putovanja. Sada sam spojila lepo i korisno. Moja porodica i prijatelji još uvek ne mogu da veruju da sam dobila ovaj posao, svi smo oduševljeni i presretni“, rekla je De Asis za australijske medije.

Lepre je objasnio da trenutno ne putuje i da su on i njegova asistentkinja na jednom mjestu, odakle uče ljude kako da zarade svoje milione i zaobiđu tradicionalne poslove od devet do pet. Kada to završe, planiraju da obiđu Evropu i deo SAD-a.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

asistentmilionerputovanje
Komentari (0)
Dodaj komentar