Šef mu u 3 sata ujutru javio da radi na slobodan dan, odgovor konobara postao je pravi hit

Konobar iz Velike Britanije oduševio je ljude širom sveta načinom na koji je dao otkaz jer mu je šef rekao da mora da dođe i radi na svoj slobodan dan, a to mu je javio u 3 ujutru tog istog dana. Osim što je dao otkaz, konobar je objavio i poruke koje su vrlo brzo postale viralne.

„Treba da dođeš danas u smenu od 11 do 22 sata. Imamo događaj i jednog konobara“, napisao mu je šef u tri ujutru.

Radnik ga je pristojno podsetio da mu je slobodan dan i da ne može da radi. Ton poruka njegova šefa znatno se promenio i u drugoj poruci mu je poručio da mora da bude „timski igrač“.

„Ne možeš samo da misliš na sebe“, napisao mu je, prenosi TodayUKNews.

Konobar mu nije ostao dužan: „Zašto mi tek sad, u 3 ujutru govorite da danas u 11 sati moram da dođem na posao? Popio sam nekoliko pića i ne dolazi mi se na posao mamuran da odradim toliko dugačku smenu na slobodan dan“.

Šef mu je bezobrazno odgovorio da „nije dobro previše se napiti“.

„Ti to govoriš konobaru da ne pije kada ima slobodno vreme? Želiš li reći i kuvarima da ne jedu kad ne rade?“ upitao ga je u poruci uz emodži smeška.

Naveo je još i to da bi došao na posao da mu je to neko javio u dogledno vreme. Njegovom šefu se očigledno to nije dopalo jer mu je napisao da će morati da porazgovaraju o njegovom ponašanju. Konobaru je tada odlučio da preko poruke da otkaz.

„Svuda se traže konobari. Mislim da ću otići da radim na jedno od tih mesta. Dosta mi je tebe“, napisao je, na šta mu je šef da će zažaliti. Konobar mu je samo odgovorio: „Poliži mi guz***.“

Konobar je podelio poruke na Reditu, nakon čega su se proširile internetom.

„Pitao te i rekao si mu ‘ne’. Nema pravo da ti govori kako da se ponašaš kad nisi na poslu“, napisala mu je jedna osoba.

„Ako žele da ljudi uvek budu spremni za posao, treba da im za to i plate“, dodao je drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

konobarsef
Komentari (0)
Dodaj komentar