Silovao je brat, rodila sa 12 godina, a svoju ćerku danas ne može da viđa (foto)

Najmlađa majka u Evropi, koja je, nakon što je silovao brat, rodila kćerku kada joj je bilo samo 12 godina, ispričala je svoje gorko životno iskustvo.

Tresa Midlton, danas 24-godišnjakinja iz Škotske, doživela je traumu kada ju je u njenoj sedmoj godini prvi put silovao pet godina stariji brat Džejson. Godinama je trpela strašno seksualno zlostavljanje, nakon kojeg je ostala trudna i sa 12 godina rodila bebu.

O Tresi i njenoj bebi brinula se socijalna služba, a ona je dve godine od svih skrivala užasne detalje o tome kako je zatrudnela, a onda se, kad joj je bilo 14, slomila i sve priznala socijalnoj radnici. Policija je pokrenula istragu, a Džejson je u zatvoru od 2009. godine, nakon što je DNK test otkrio da je on otac deteta, prenosi Avaz.

https://www.instagram.com/p/2sdY7rLnSC/?tagged=tressamiddleton

Socijalne službe su joj uzele bebu i rekli da će je dati na usvajanje, pa je zbog toga morala prekinuti sve kontakte sa detetom. Tresu i danas progone sećanja na njihov poslednji susret, kad je devojčica imala samo tri godine.

– Tada nisam shvatala da je to poslednji put da je vidim. Nije me prepoznala i bila je prestrašena. Nisam čak mogla ni da je zagrlim, a kad sam pričala sa njom, morala sam biti na određenoj udaljenosti – ispričala je Tresa, koja je ćerkici nakon toga mogla samo da šalje pisma.

Iz depresije i sveta droge u koji je upala nakon što joj je oduzeto dete, uspela je da se izvuče uz pomoć terapeuta i počela je novi život uz verenika Darena Janga sa kojim je prošle godine dobila prvo zajedničko dete, kćerku Arijanu.  Međutim, zidove njenog doma i dalje krase fotografije njene prve ćerke, a zadržala je otiske njenih dlanova, kao i njenu odeću i jedan uvojak kose.

Iako svake godine svojoj kćerci šalje poklone i za rođendan i za Božić, porodica koja je usvojila devojčicu Tresi već tri godine nije poslala čak ni pismo. Devojčica sada ima 11 godina i svesna je da je usvojena.

– U trenutku kad je rođena Arijana, bila sam radosna, ali i dalje osećam krivicu, jer je ona sa mnom, a moja starija ćerka nije. Srce mi se kida pri pomisli da će Arijana odrastati i da nikad neće upoznati svoju stariju sestru – kaže na kraju Tresa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detemajkasudbina
Komentari (0)
Dodaj komentar