Sirota mala bogatašica: Ima milione i silikone, ali dečka ne može da nađe (foto)

Džejn Park, 23-godišnjakinja iz Edinburga, 2013. na lotu je dobila milion funti, ali sreća je izgleda nije pratila u ljubavnom životu.

Na Twitteru je podelila zanimljivu fotografiju u kojoj je pisalo – ‘Dan 362 bez seksa: Izašla sam napolje da trčim u japankama samo da bih se podsetila kako to zvuči.’

https://twitter.com/janeparkx/status/1122631487973744640?ref_src=twsrc%5Etfw

Poslednje dve veze, s bivšim fudbalerom Dandija, Džordanom Pigotom i takmičarem X Faktora, Semom Calahanom su se raspale i otad Džejn traži novog partnera.

Nakon objave, Jane je primila niz poruka od svojih pratilaca, a mnogi su je tešili da će uskoro pronaći pravu osobu.

– Džejn, ti možeš da osvojiš bilo kojeg čoveka na svetu jer si divna devojka – napisao joj je jedan korisnik.

Drugi je pak samo komentarisao ‘o moj Bože’ a treći se našalio s brojem dana koje je napisala u objavi pa joj poručio da je za još samo tri dana čeka velika nagrada.

Jedan je ipak odlučio da iskuša svoju sreću i zatražio njen broj telefona.

Prošle godine, u pokušaju da pronađe ‘gospodina pravog’, Džejn je napravila internet stranicu na kojoj je tražila da joj se jave svi muškarci koji bi izašli s njom na sastanak. Uz to, mladiću koji bi joj se dopao je ponudila i godišnji džeparac od 60.000 funti.

U prvih 24 časa, više od 10.000 muškaraca se prijavilo u nadi da će biti odabrani. S obzirom na njezinu objavu, čini se da ni to nije upalilo i da je i dalje sama.

Nakon što je postala najmlađa britanska dobitnica na lutriji, Džejn se nije ustručavala da troši osvojeni novac, pa je tako završila na naslovnim stranama mnogih časopisa jer je trošila ogromne svote novca na sve i svašta – od estetskih operacija do luksuznih putovanja.

Otad je potrošila preko 50.000 funti na razne estetske korekcije, uključujući brazilsko podizanje zadnjice i silikone u grudima.

Međutim, milionerka je nedavno otkrila da joj je bogataški život dosadan i da razmišlja o tome da se zaposli. Nakon povratka s odmora u Španiji, na Tviteru je napisala da bi volela da nađe posao, možda kao šankerica, piše Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dečkodžejn parkmilionerka
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Na njenu nesreću, na lutriji trija nemože da se osvoji mozak za nagradu.

  • bambi

    Ja pristajem da joj bude decko pod uslovom da prestane u ishrani da koristi koncentrat za svinje.