Sjajna ideja za svadbu ili rođendan: Kako da nekome poklonite ‘milion evra’ (video)

Poslednjih godina za sve bitnije događaje kao što su venčanja ili rođendani, ljudi se odlučuju za poklanjanje novca. Ne postoji tačan iznos koji treba nekome dati tu priliku, svako poklanja koliko ima, a obično se novac stavlja u koverat. Ali šta bi bilo ako bi nekome poklonili ‘milion evra’ i to na potpuno originalan način i sa ličnom porukom.

Jedna žena na Instagramu je podelila način na koji ona pakuje novac koji je pripremila za poklon za venčanje svojih prijatelja. Sve što vam je potrebno su šest novčanica od 10 evra, šablon odštampan na papiru i ram za sliku u koji ćete sve to staviti. Uz to vam je potreban i selotejp koji će držati novčanice na mestu.

Najpre se zalepi jedna novčanica i to cela, a onda se preko nje, počevši od nule, lepe ostalih pet novčanica presavijenih na pola, i to druga polovina na kojoj se vidi samo nula. Kada završite sa lepljenjem, dobićete cifru sa jedinicom i šest nula, a na kraju vaš milion ubacite u ram za slike.

Za one koji su spremni da odvoje malo više para, mogu da koriste i tri novčanice od 100 evra i tako naprave svoj milion.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

poklonrodjendansvadbavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar