Skandal na svadbi: Kum udario mladu, vukao je po stepenicama i napao svatove

Dan venčanja trebalo bi da najljepši za mladence i njihove porodice, ali Erin Mejson-Džordž imala je svadbu koju će želeti da što pre zaboravi.

Kum, inače mladoženjin brat Tomos Ridijan Vilson, udario je mladu, zgrabio za venčanicu i vukao niz stepenice.

Nakon napada ne nevestu, napao je i njene dve sestre i majku i vikao da njegov brat Stefan nikad nije trebalo da oženi Erin. 

Napad se dogodio kad je porodica pokušala da pomogne pijanom mladoženji da ode u sobu nakon venčanja, a tada je njegov brat počeo da vređa mladu i svatove. Napao je i menadžera hotela i uništio deo imovine svečane sale.

Mladoženjin brat branio se tvrdeći kako je za sve kriva mlada i da je poludeo kad je vidio da mlada šamara njegovog brata i psuje ga jer se napio toliko d ne može da hoda.

Drugi kum Hari Vilson, koji je takođe svedočio, tvrdio je da je on video mladu da udara mladoženju uz reči da je vreme za krevet i da je Stefan pao niza stepenice kao i da mu je Tomos proskočio u pomoć pre nego što je mlada udarila Tomosa, nakon čega je njena porodica napala kuma. 

Nakon što su saslušani svi svedoci i pregledani dokazi, Sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje pa sada mora platiti odštetu svojoj snaji i njenoj porodici, prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kumsvadba
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Gori su od garagana