Skinula se u toples na Adi Ciganliji, zbog ove reakcije to više neće uraditi

Izvesna 25-godišnja Beograđanka po imenu Marina odlučila je da se ovog leta po prvi put skine u toples na Adi Ciganliji.

Ipak, posle nekih reakcija ljudi oko nje, odlučila je da taj prvi ujedno bude i poslednji put da se na nudističkom delu Ade kupala bez gornjeg dela kupaćeg kostima.

Foto: Pixabay/claudioscott

„Oduvek me je privlačio nudizam, ali nikada nisam imala hrabrosti da odem na Adu i skinem se. Imala sam osećaj da će svi gledati u mene i da će mi zbog toga biti vrlo neprijatno. Dečko je poludeo kada je čuo da želim da idem, pa sam odustala od te ideje. Slagala sam dečka da idem kod drugarice, nisam želela opet da se svađam sa njim. Bila sam poprilično zbunjena. Počela sam da se skidam, bilo mi je mnogo neprijatno. Ostala sam u toplesu, pa sam brže bolje pojurila u vodu. Osećaj je bio prelep, ipak mi je bilo drago što sam došla. Ali, kako sad izaći iz vode? Na svu sreću pored mene se odjednom stvorila devojka koja je bila skroz naga“, priča Marina za Telegraf.

Ona je dodala i da je bilo vidljivo da joj je neprijatno na Adi.

„Priznala sam joj da sam tu prvi put, mada je ona to već znala. Zajedno smo izašle iz vode i najopuštenije sam legla na peškir. Već u sledećem trenutku čula sam nešto što ću pamtiti dok sam živa. Pored mene je ležao stariji bračni par, čula sam da me glasno komentarišu. Tačnije, smetalo im je što sam u toplesu. Gospodin je upitao svoju suprugu: ‘Kakav je ovo način da dolazi ovde u toplesu? Tamo joj je plaža gde se kupaju obučeni, pa neka bude u toplesu. Ovde ako hoće da se kupa mora da se skine skroz. Sigurno je došla samo da bi svi blenuli u nju, a tamo je među obučenima niko ne bi primetio’. Potom se njegova supruga okrenula prema njemu i kro smeh mu rekla ‘Pa pogledaj na šta liči, samo ovde i mogu da je gledaju. Tamo ne bi uspela da navata nikoga, pa je došla ovde samo zbog toga!’. Shvatila je da sam je čula, pa je skrenula pogled. Obukla sam se, pokupila svoj stvari i otišla. Ovo je prvi i poslednji put da sam otišla tamo“, dodala je sagovornica pomenutog portala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ada ciganlijatoples
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • djibril

    nudistčke plaže su za bolesnike

    • AnungUnRama

      Dokle god da si ti rodjen obucen.

  • verujem u bolje sutra

    pa da se ne lazemo, sigurno i jeste otisla zbog toga sta to znaci, odes na nudisticku plazu u gacama…zna se sta je nude..ako si nudista, onda na svoje nago telo ne gledas kao na golotinju, nego kao na sastavni deo prirode..glupaca..ne znam da li je veca glupaca ona ili jedna baba od 60god koja se na delu plaze u okviru vrlo posecenog kafica skinula u toples, a sike do kolena razvucene..moj drugar joj prisao i rekao – gospodjo molim vas obucite se, zgadicete mi zenski pol..ona se malo strecnula i rekla – pa da se skinula neka mladja devojka ne bi ti smetalo..ne bi, odgovorio je moj drugar, kome smeta pogled na nesto lepo, a ta vasa prezentacija je stvarno da covek postane zbog toga peder 🙂