Slavni voditelj stigao u Srbiju: Snima seriju o preživljavanju (foto)

Čuveni avanturista Ber Grils pre nekoliko dana stigao je u Srbiju. On će, kako piše Blic, u našoj zemlji provesti nekoliko nedelja kako bi snimio svoju emisiju „U divljini sa Berom Grilsom” koja se emituje na kanalu “Nacionalna geografija“.

U jednom intervjuu, Grils je izjavio kako mu je velika želja da snima u Srbiji, ali i da ima još jednu želju kada je reč o našoj zemlji.

„Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji“, rekao je ovaj bivši marinac u januaru 2020. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ber grilssrbija
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Gubavi Englez

    Pa cek de…. Jel to uslov bio N. Djokovic ? Da bi snimao u Srbiji…. Auuu… Covek pucao sebi u Nogu… Kad bi samo znao koliko stranaca boravkom i obilaskom Srbije ne misli kao on… Mogo je i s Novakom velicinom da poseti neki restoran… A ne da ucenjuje … Sta ako Novak ne bude mogao….? Onda nista od posete ? Hahaha… Ne verujem …

  • Priganci ca

    A onaj lik sto je otisao pre 4 godine autostopom za Tajland sa 50 $ !?! . I jos uvek je u Bankoku

  • Anonimni

    Srbija nudi i mnogo djubreta, plastike, kesa i deponija na svim mestima od reka, zera pa do brda i planina. Nazalost.

  • bambi

    Snimanja ce se obaviti na vise lokacija i to, Centri za socijalni rad, penziono-invalidsko osiguranje, gradske kuhinje, prihvatni centri, sirijska prihvatilista i kuca (babina iz Kanade) ministra Vulina.

  • Anonimni

    Preživeti u Srbiji sa Ber Grils-om 😀

  • nadnicar

    A cije prezivljavanje, penzionera ili radnika? Ona treca kategorija nema te brige.

  • Anonimni

    gde ce da snima?vršku čuku?