Slavnu političarku muž ostavio nakon 31 godine braka

Sara Pejlin, bivša guvernerka Aljaske i nekadašnja republikanska kandidatkinja za potpreednicu SAD-a, razvodi se od upruga Toda Pejlina posle 31 godine braka.

Kako prenose američki mediji, suprug političarke podneo je zahtev za razvod, a kao razlog je naveo „veliku nekompatibilnost u temperamentu“ zbog čega je njemu „bilo nemoguće“ da sa Sarom „nastavi zajednički život kao muž i žena“.

Par se venčao 1988. i zajedno ima petoro dece, od kojih najmlađi sin ima 11 godina, te će se par boriti za starateljstvo nad njim.

Detalji o podeli imovine nisu otkriveni, a bogatstvo Pejlinove procenjuje se na 12 miliona dolara.

Iako su vest o njihovom razvodu preneli brojni američki mediji, Sara se zasad nije oglasila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

razvodSara Pejin
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nekompatibilnost u temperamentu je ,po opstem ,apoliticnom svetu izgovor jer ta vrsta razlicitosti ne utice na vezu ili brak .Zbog toga je ova tema zanimljiva jer je univerzalna a ima mnogo nekompatibilnog misljenja.medju razlicitim profilima ljudi.Posebno sto je razvod postao predmet razmatranja ,kao fenomen koji uzima maha medju svim slojevima drustva. Neuverljivo deluju razlazi koji se sklapaju iz ljubavi ,bez obzira na vreme kao faktor koji neminovno dovodi do individualnih promena,poznanstava ,razlicitih pogleda na zivot .Takodje idealisticki mozda deluje ,izmedju ostalog ,i moje misljenje po kojem je moguce ,uz ljubav prebroditi bracne krize .Sam velikan knjizevnosti Markes je kroz pisanu rec istakao da brak iz ljubavi opstaje savladavanjem dosade kao rizika neuspeha ,sto znaci ako je monotonija jedini faktor bracnog kraha a ne neki jaci razlog .kao sto su nesavladivi egzistencijalni problemi i supruznicka bezvoljnost za usaglasavanje ili zdravstveni problemi supruznika ili dece radi se o ljudskom hiru.Zivot nema reprizu ,ali ubedjena sam da ljudi nista ne gube kad im se zivot pretvori u ljubavnu monotoniju.Mozda su godine potrebne za dobre odluke povodom sklapanja braka ali ljubav u dobru i zlu je osnov bracne srece.