Slučajna ili namerna greška: Svekrva pokušala da ubije mladu na venčanju? (video)

Organizatorka venčanja po imenu Keli objavila je video na društvenoj mreži TikTok u kom je prepričala situaciju kada je svekrva, navodno, „pokušala da otruje“ svoju snaju na dan njenog venčanja.

Organizatorka venčanja tvrdi da je mladoženjina majka na silu naterala mladu da pojede parče kolača koji je mogao da je ubije, nakon čega je izbila ogromna svađa.

@_cal_cifer

Reply to @natecreepyart The aftermath was AWKWARD. #weddingplanning #motherinlaw #storytime #weddingvenue #weddinghorrorstory #weddingtiktok

♬ original sound – Callie

U videu koji je naslovila „Greška ili sabotaža“, Keli je objasnila da je svekrva pokušala da pošalje mladu u bolnicu na dan venčanja.

„Sve je počelo normalno. Dobila sam poruku u dokumentima na kojoj piše da je mlada jako alergična na kokos. Naravno, poslastičari su to znali, pa u tortu nisu stavili kokos“, opisuje organizatorka sporni događaj.

Ali, između venčanja i slavlja, organizatorka je primetila neplaniranu dostavu kolača, a mladoženjina majka je rekla:

„Ja sam ih naručila. Htela sam da se postaram da ima dovoljno deserta“, na šta je Keli objasnila pratiocima svog TikTok kanala da je ovo naizgled bio plemenit potez njegove majke.

Međutim, nakon što su mladenci isekli tortu, situacija je postala napeta. Mladoženjina majka uporno je terala mladu da proba jedan od kolača koje je naručila, ali njen sin ju je zaustavio, kazavši da je njegova žena alergična na kokos.

„Mama, znaš da je alergična“, opisala je organizatorka i dodala da je kolač bio prekriven kokosom.

„Niko od prisutnih gostiju se nije pomerio, a mladoženja je začuđeno gledao svoju majku. Mlada je bila prestravljena i uplašena, i ja bih na njenom mestu. A mladoženjina majka koja je pokušala da otruje buduću snaju izgleda da ne mari za svoj postupak. Onda je situacija eskalirala. Mladoženja je poludeo i bacio kolač koji je uzeo od supruge. Zacrveneo se i počeo da viče na majku: ‘Užasna si kao osoba, nikad nisi podržavala našu vezu, ovo je novo dno, čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu. Mogla je da doživi anafilaktički šok“, prepričala je Keli.

Mladoženja je navodno vikao na majku sve dok se ona nije okrenula prema njemu i mirno rekla:

„Dragi, nezgode se događaju svaki dan“.

„Nakon toga se vratila na svoje mesto, uzela stvari i otišla s venčanja. Sociopata, 110 odsto“, zaključila je organizatorka.

Korisnike TikToka šokirala je njena priča. Neki su uvereni da će mladoženjina majka ponovno pokušati da naudi budućoj ženi njenog sina, dok drugi hvale mladoženju koji se suprotstavio majci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mladasvekrvavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar