Snimak u kojem će se mnogi prepoznati: Majka kaišom tera ćerku iz noćnog kluba

Nesvakidanji snimak iz jednog noćnog kluba u peruanskom gradu Pakasmaju osvanuo je na internetu i mnoge majke tinejdžerki će se u njemu prepoznati.

Naime, jedna tinejdžerka zabavljala se u noćnom klubu s društvom, a onda je njena besna majka upala na zabavu i izblamirala je za ceo život.

Nakon što je ugledala svoju ćerku, odmah ju je isterala iz kluba, a celim putem do kuće udarala kaišem po nogama. Neko od prisutnih sve je snimio telefonom i video je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Ovu vest preneli su i mediji iz Perua. Pišu da devojka nije dobila dopuštenje za izlazak u klub, a majka je dodatno pobesnela kada je zatekla ćerku kako pije pivo.

Ispod objavljenog snimka većina ljudi stala je u odbranu majke, navodeći da deca moraju da poštuju roditelje i njihove odluke. Bilo je i onih koji smatraju da je majka preterala sa svojom reakcijom i da je dovela ćerku u neugodnu situaciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cerkamajkasnimak
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • zale

    ma ne sviraj tu,batina je iz raja izasla,,,samo ti to lemaj dok jos ima nade,,kad bude 30 godina gotovo

  • Radoslav Radović

    Kasno! Može i da je ubije ali ona je žrtva propalog društva u propaloj zemlji, koja nema i ne vodi osnovnu brigu o svojoj omladini, koja je budućnost svakog naroda i njegove države.Globalisti su tu obavili posao.Unakazili su porodicu kao osnovnu i baznu jedinku svakog društva i sad će bogti ološ imati besplatnu radnu snagu i potrošače za sve vrste smeđa koje proizvode.