Šokantna ispovest žene koja je ustala iz mrtvih

Žena koja je na kratko umrla posle duge bolesti vratila se u život sa tvrdnjom da je videla Isusa i postala vernica.

U pitanju je žena koja nikada nije bila vernik sve dok, kako kaže, nije doživela prosvetljenje i tokom kliničke smrti ugledala Isusa. Nakon što se borila sa rakom grla, Vivijan je doživela komplikacije tokom kojih je njeno srce prestalo da radi. Kaže da je u tom trenutku ušla u tunel na čijem se kraju nalazio Isus.

– Sve čega se sećam je da sam se nalazila u veoma dugačkom, mračnom tunelu i da sam se jako brzo kretala ka svetlu koje je emitovalo osećaj ljubavi, ispričala je i nastavila – Čula sam prelepi povetarac i anđele kako pevaju. Svetlo je bio Isus Hrist i toga sam sve vreme bila svesna. Doživela sam i premotavanje čitavog života u glavi i to onih trenutaka neograničene ljubavi i davanja.

Taman kada je krenula ka svetlu osetila je da je neko konopcem povlači nazad.

– Zatvorila sam oči i čula ženu kako zove moje ime. Bila je to sestra, a ja sam ležala na podu.

Neki naučnici pak, tvrde da su ovakve vizije normalan fenomen i nisu neophodno znak života posle smrti.

Dr Sam Parinija sa Medicinskog univerziteta u Njujorku kaže da ovo nije prvi put da ljudi opisuju tunel i toplu svetlost punu ljubavi na kraju njega.

– Opisivali su i kako je izgledao susret sa pokojnim rođacima koji su došli da ih dočekaju. Često kažu da nisu ni hteli da se vrate nazad i da im je bilo jako udobno. Kao magnet koji ih privlači – rekao je.

Međutim, i za ovo postoji naučno objašnjenje kao i da ništa od ovoga nije znak života posle smrti već jednostavno odbrambeni mehanizam u kojem mozak skenira i procesuira sve informacije koje je za života skladištio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ispovestzena
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    PRVO: Mozak nema nikakvu mogućnost da bilo šta kreira ili stvara odbrambeni mehanizam jer i nema od čega da on, mozak, stvara odbrambeni mehanizam. Mozak je samo primopredajnik između fizičkog tela i uma a um između nas, Duše i mozga. Kretanje kroz tunel ne postoji već je to proces u kojem se naš oscilacioni nivo podiže, podižu se naše vibracije da bismo se našli na neki od narednih nivoa postojanja. Svetlost, je Svetlost suštine života koju znamo kao Sveti Duh. Zvuk kojeg je čula kao povetarac jeste drugi aspekt Svetoga Duha. Mnogi čuju Zvuk Svetoga Duha čak i u budnom stanju ali ih medecinari ubeđuju da je to tinitus. Ljubav Koju pojedinci iskuse jeste ljubav Svetoga Duha, ljubav prema nama kao Duši. Sve ovo je realnije i istinitije od ovdašnje realnosti. Međutim, verovati i znati mogu samo oni koji u toku snova ili potpuno svesno putuju višim svetovima, višim realnostima a takvih danas u ovom svetu ima u velikom broju jer oni slede Živa Učenja Svetoga Duha. Gospoodin naučnik je sam sebe hipnotisao tvrdim verovanjem u mentalističku nauku…