Srbin o kome bruji region: Dobio dete u 80. godini (foto)

Javnost u regionu iznenadila je nesvakidašnja vest o deda Ostoji iz Republike Srpske koji ni u devetoj deceniji ne odustaje od roditeljstva.

Gepostet von Ostoja Varcar am Sonntag, 19. Februar 2012

Ostoja Varčar, poljoprivrednik iz Razboja kod Srpca u Republici Srpskoj, nedavno je u svojoj osamdesetoj godini  dobio sina Stefana.

Ostojina supruga Sanja, sa kojom ima još dvojicu sinova Milana (21) i Savu (17), mlađa je 38 godina od njega, a ona i suprug planiraju i ćerku iduće godine.

Gepostet von Sanja Micic am Samstag, 18. Februar 2012

Mali Stefan, koji dobro napreduje, uneo je radost u njihovu porodicu i kuću. Sanji najviše pomaže Ostojina sestra Desa, koja se posle penzionisanja iz Novog Sada vratila u rodni kraj.

– Za ljubav i porodičnu sreću godine nisu nikakva prepreka. Sanja i ja smo se zavoleli u Sarajevu, posle izbeglištva iz Zenice. To je bila ljubav na prvi pogled, mada sam ja imao još jedan brak i tri ćerke – ispričao je Ostojaza „Srpskainfo“.

– Stefan me podmladio i mene i naš brak prosvetlio. Samo želim da bude zdrav, a sreća će svakako doći – priča Ostoja, hvaleći se svojom vitalnošću.

Sanja kaže da je on dobar i vredan, posvećen njoj i deci.

– Srećna sam, naš brak je uspešan. Stefan je kruna toga. Iskreno, nisam verovala da sam trudna, otišla sam kod lekara smatrajući da je nastupio klimaks, a onda sam saznala, mesec dva pre porođaja, da sam trudna – priča Sanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decastariji muskarac
Komentari (0)
Dodaj komentar