Srpkinja se udala za 40 godina starijeg Švajcarca: ‘To sam uradila zbog novca, prodala sam se za 5.000 evra’

Jedna Srpkinja (30) koja je iz Srbije trbuhom za kruhom otišla u Švajcarsku, podelila je svoju ispovest o tome kako izgleda njen život sa četiri decenije starijim suprugom u toj bogatoj zemlji.

„Imam 30 godina, uskoro punim 31. Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Bio je to beg od sirotinje. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj…“, ispričala je ona, a prenosi Kurir.

„Nisam ja ni ružna, ni glupa ni… Imam završen fakultet. Magistrirala sam“, rekla je. „Kada se sada osvrnem na prošlost, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se „spasila“ od svega za čim sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću, zagrlim sve što mi je godinama smetalo za oči. Čovek za koga sam se udala me obožava, umro bi na moj znak, bukvalno! Pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kući (naravno da sam dete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono…“, priznala je.

‘Super je on, ali…’

„Vidite, ja sam zbog svega gore navedenog otišla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Super je on, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je s oko 5 hiljada evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje, zato što mi se moglo. Ja sam prodala sebe za 5 hiljada evra“, rekla je.

„Bez obzira na celu situaciju, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim izdržite! Kajaćete se ako uradite isto kao ja. Ja želim da se vratim, pa čak i godine da vratim. Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da spomenem. Izdržite dok ne dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako“, poručila je ona svima u svojoj, anonimnoj ispovesti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkamuzudaja
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Trik Fx

    Bolje ćuti.Niko te nije terao.Domaćice se krešu za dezodorans ili karmin, visoko obrazovane za džabe, jer imaju sve, osim one stvari, jer je muž ili na pecanju, lovu, kladionici ili kod švalerke.One hoće sebi da daju oduška!Mnoge angažuju i Žigola. Svaka hoće, samo da je prilike.