Srušio se most, 30 misica upalo u prljavo jezero (video)

Kamere u tajlandskom gradu Čiang Maj zabeležile su u isto vreme dramatičnu i urnebesnu scenu propadanja 30 kandidatkinja na izboru za Mis Tajlanda koje upadaju u prljavo jezero.

Tokom promotivnih aktivnosti, takmičarke su posetile jedan restoran i nasmejane pozirale na mostu koji je konopcima bilo privezan za metalno šetalište.

Međutim, građevina se urušila pod njihovom težinom i 30 devojaka je upalo u prljavu vodu.

Tri devojke su povređene, jedna je zadobila posekotine i modrice na čelu, dok druge dve imaju manje ogrebotine. One su odmah prevezene u bolnicu, ali će uskoro biti puštene.

Vorapot Ćatkandžana, 43-godišnji vlasnik, kaže da je posramljen zbog incidenta koji se dogodio u njegovom restoranu i obećao je da će platiti mola miliona bata (oko 16.500 dolara) bolničke račune za povređene misice.

– Takođe ću platiti drugim kandidatkinjama hemijsko čišćenje haljina. I dalje ne znam kako se most urušio. Bio je stabilan, ali izgleda da nije mogao da izdrži težinu devojaka. U budućnosti ćemo popraviti most i biće još jači – rekao je Čatkandžana za lokalne medije.

– Takmičenje normalno održavamo u Bankoku, ali smo ovog puta odabrali Čiang Mej i bili smo ubeđeni da je bezbedan i siguran – rekla je doktor Edison Sandi, direktor takmičenja za izbor za Mis 2020.

Za sada, 27 preostalih takmičarki će nastaviti borbu za titulu za Mis, a tri takmičarke će im se pridružiti izlasku iz bolnice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jezeromisicemost
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Mislim da je za ovo odgovoran Goran Vesic.