Stjuardesa otkrila četiri najbolja mesta u avionu (video)

Sandra je stjuardesa i TikTok zvezda, a u viralnom videu otkrila je koja su najbolja mesta koja možete da dobijete u avionu u ekonomskoj klasi. Ima ih ukupno četiri.

@jeenie.weenie

😈 #cabincrewlife

♬ Original sound – Sandra Jeenie Kwon

Sandra Džini Kvon svojim snimcima razotkriva život posade aviona, a usput daje i zanimljive i korisne savete putnicima. Jedan takav je i – kako izabrati najbolja mesta ako letite ekonomskom klasom.

U tome je primenila sistem eliminacije na primeru standardnog leta s 52 reda u avionu, sabirajući različite situacije koje mogu da se dese i udobnost tokom leta.

Objasnila je da je najbolje sedeti u drugom delu jer se avion prvo popunjava napred, što znači da je veća verovatnoća da ćete pozadi imati više prostora za sebe. Ali, ne previše, poslednjih pet redova su dovoljno blizu WC-a, da može da bude prilično neprijatno.

„Sedišta pored prozora sam eliminisala jer mrzim da tražim od nekog da se pomeri da bih mogla da odem do toaleta. A pošto se hrana poslužuje od prednjeg dela, što ste bliže imate veće šanse da dobijete obrok koji želite. Dakle, kroz proces eliminacije moj idealan izbor su sedišta 49 C/D/F/G“, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionsedistastjuardesa
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Nije istina.Najbolje mesto je među nagama stjuardese pa ako se nešto nepredviđeno i desi, poginućeš srećan.