Svake noći se budite u isto vreme? Sat ukazuje na probleme koji vas muče

Da li vam se desilo da se budite svake noći u isto vreme bez posebnog razloga? Stručnjaci kažu da nije slučajno. Svaka satnica ukazuje na neki problem.

Evo šta znači ako se budite…

Oko 23h

Ako ste rano legli i već se probudili u 23h, najverovatnije se radi o stresu. Stručnjaci za spavanje, somnolozi kažu da ste najverovatnije često nervozni. Psiholozi savetuju u takvim slučajevima da se opustite i “rasteretite glavu”.

Od 23 do 1h

Ako se probudite tokom ovog vremenskog perioda, najverovatnije imate tešku emocionalnu frustraciju. Ovo je vreme aktivnosti žučne kese, pa sa stanovišta fiziologije može ukazivati na probleme sa ovim organom. Pozitivne afirmacije i optimistično razmišljanje će pomoći, kažu psiholozi.

Od 1 do 3h

Najverovatnije je reč o potisnutom besu. Od 1 do 3 je aktivan energetski meridijan koji je povezan sa jetrom.

Od 3 do 5h

Ovaj vremenski okvir povezan je sa plućima i osećanjima tuge. Stručnjaci kažu da ako se budite u periodu između 3 i 5h, muče vas nerazjašnjeni odnosi, velika bol.

Od 5 do 7h

Ovako rano buđenje može da ukazuje na psihološke blokade. Ukoliko nemate razloga da ustajete ovako rano, a ipak ste se probudili, savet je da istuširate toplom vodom i da je lagano istežete, prenosi Haber.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

buđenjeproblemsatspavanje
Komentari (0)
Dodaj komentar