Testament slavnog kuvara otkrio da njegov život nije bio onakav kakav se činio

Nagađanja o velikom bogatstvu Entoni Burdejna pokazala su se kao neistinita pošto je otvoren testament slavnog kuvara koji je izvšio samoubistvo 8. juna u Francuskoj.

Njegova 11-godišnja kći Arijana, koju je  dobio u braku s Otaviom Busijom, nasledila je njegovo bogatstvo od 1,2 miliona dolara, a ne 16 miliona kako se pre nagađalo.

Od tih 1,2 miliona, 425 hiljada dolara Ariana će naslediti u gotovini, 35 hiljada nalazi se na brokerskom računu, 250 hiljada privatno je vlasništvo i oko pola miliona dolazi od autorske naknade.

Izvršiteljka testamenta je Otavia jer je Arijana još uvek maloletna i ona će o nasledstvu ćerke brinuti do punoletstva devojčice.

Slavni kuvar i njegova supruga Otavia pokrenuli su postupak razvoda pre dve godine, ali nisu ga priveli kraju pa će Burdejnova još uvek zakonita supruga naslediti i njegove nekretnine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

entoni burdentestament
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • FILIP

    Samoubistvo slavnog Kuvara,koji je pored osnovne profesije,bio i novinar intelektualac i svetski putnik,radoznao da sazna o svim cudima ovoga sveta.Njegova tragicna smrt,jos jednom je pokazala,kako je opasno kada se covek u kasnijem zivotnom dobu (61 godina) zaljubi u mnogo mladju lepu zenu.On jednostavno nije mogao da prevazidje sok,koji je doziveo kada je u francuskim novinama video fotke,koje su paparaci napravili snimajuci momenat,kada njegova ljubavnica,razmenjuje strasne poljupce,sa nekim nepoznatim mladicem. Bio je izneveren od prelepe mlade ljubavnice,kojoj je poklonio sve svoje emocije,ljubav,jednostavno ceo svoj zivot.Tu neocekivanu prevaru,nije mogao da prezivi.Sutra dan po pojavi fotke u novinama…presudio je sam sebi.!