Tinejdžer mislio da je jeftino kupio moderan telefon, ali pošteno se izbalmirao

Tinejdžer iz Tajlanda nedavno je dobio svojih pet minuta slave nakon što je njegova onlajn kupovina pošla po zlu. Naime, mladić je mislio da je kupio jeftini mobilni telefon, ali na adresu mu je stigao sto u obliku ajfona, piše Oddity Central.

Kada se inače skup proizvod prodaje na internetu po drastično manjoj ceni, obično nešto nije kako treba. Ali, lako je zaleteti se i kliknuti dugme za kupovinu kako neko drugi ne bi iskoristio tu jedinstvenu priliku.

Upravo to se dogodilo mladom kupcu novog modela Applovog telefona s Tajlanda koji je mislio da se dočepao jeftinog ajfona. Ali, kada mu je paket stigao na kućnu adresu, imao je šta da vidi.

Naime, kutija “telefona” bila je skoro iste visine kao tinejdžer pa je morao da prizna poraz. On jeste dobio telefon, ali ne onaj koji je priželjkivao. Da je pažljivije pročitao opis proizvoda pre kupovine, shvatio bi da se ne radi o mobilnom, već o stolu u obliku ajfona.

Tinejdžer je na društvenim mrežama priznao poraz i objavio fotografije proizvoda uz koje je otkrio da mu je bilo čudno što je telefon  bio tako jeftin, ali su troškovi dostave bili veći nego inače. Kako kaže, jednostavno nije mogao da propusti takvu priliku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

internet kupovinamobilnitelefon
Komentari (0)
Dodaj komentar