Tinejdžerki uginuo konj, ona pojela njegovo meso: Sada joj prete smrću (foto)

Pija Olden norveška tinejdžerka kojoj su pre nekoliko dana pretili smrću zato što je zajedno sa svojom porodicom pojela meso svog uginulog konja.

Konj je uspavan prošle godine zbog bolesti, a ona i njena porodica odlučili su njegovo meso sačuvaju u zamrzivaču kako bi ga jednog dana spremili i pojeli.

Osamnaestogodišnja Pia pre nekoliko je dana objavila je fotografije tog obroka kojim su, ona i njena porodica, bili oduševljeni. Napisala je da je to jedno od najboljih jela koje su jeli u životu, a kada je naišla na kritike i glasno negodovanje, odlučila je da fotografije obriše sa društvene mreže.

Međutim, fotografije su već podeljene u mnogim grupama i među njenim vršnjacima, a neki od njih otvoreno su joj pretili i smrću. Pia kaže da su pisale uglavnom devojke koje se, kao i ona, bave jahanjem. Međutim, tinejdžerku te pretnje nisu previše uznemirile. Rekla je da ti ljudi i ona imaju različite poglede na život i na hranu koju jedu. Dodala je da je za nju normalnije i pametnije pojesti meso životinje, nego ga zakopati u zemlju gde će ga jesti crvi.

Devojka smatra da je ceo taj čin svojevrsna zahvalnost uginulom konju što je toliko godine služio i voleo. Konj je svakako morao biti uspavan, dodala je, pa ne vidi razlog zašto njegovo meso ne bi smeli da pojedu. Mnogi, ipak njeno opravdanje smaztraju besmislenim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkakonj
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Dario

    Hoće li tako pojesti i mamu i tatu, kad umru ?

    • Anonimni

      Verovatno ce pojesti mamu I tatu da se ne bace u zemlju.