Tragedija: Slavni voditelj izgubio dvoje dece za par nedelja (foto)

Najpoznatiji američki televizijski i radio-voditelj Lari King pretrpeo je dve porodične tragedije u razmaku od nekoliko nedelja, javljaju mediji.

Njegova jedina ćerka Čaja, koja je imala 51 godinu, navodno je izgubila bitku sa rakom pluća u četvrtak. Kingov sin Endi, umro je u 65. godini pre nekoliko nedelja.

„Sa velikom tugom i slomljenim srcem oca, priznajem da sam nedavno izgubio dvoje dece. Endi Kinga i Čaju King. Oboje su bili veoma dobre i blage duše i mnogo će nam nedostajati“, napisao je u subotu voditelj na Fejsbuku i dodao:

„Endi je preminuo iznenada od infarkta 28. jula, a Čaja je preminula 20. avgusta, nedugo pošto joj je dijagnostifikovan rak pluća. Njihova smrt deluje mi tako čudno. Nijedan roditelj ne treba da sahrani svoje dete“, napisao je 86-godišnji King i zahvalio se svima na porukama podrške i izjavama saučešća.

„Sada nam je potrebno malo vremena i privatnosti i hvala vam što poštujete to“.

Lari King se još oporavlja od svojih zdravstvenih problema, jer je tokom prošle godine izbegao srčani udar.

Nedavno je podneo zahtev za razvod od Šaun Sautvik King, sa kojom je proveo 22 godine u braku.

Voditelj se ženio osam puta, a kada je majka njegove dece Ajlin Ejkis, preminula bio je veoma utučen. U braku Ajlin bio je dva puta. Od 1961. do 1963. i 1967. do 1972. godine.

Lari King postao je poznat krajem sedamdesetih, a tokom narednih četiri decenije postao je jedan od najpoštovanijih voditelja na svetu.

Kroz njegove emisije prošle su mnoge poznate ličnosti. Punih 25 godina vodio je četvrtkom na Si-En-Enu svoj tok-šou.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decalari kingsmrtvoditelj
Komentari (0)
Dodaj komentar