Tragična smrt tinejdžerke koja se proslavila kao zvezda dečjih takmičenja u lepoti (foto)

Kajlija Pozi, 16-godišnja devojčica koja se pojavila u emisiji „Toddlers & Tiaras“ kanala TLC kada je imala samo 5 godina, izvršila je samoubistvo, a tragičnu vest potvrdila je njena majka.

„Nemam reči. Prelepa devojčica je otišla. Molim vas, dajte nam privatnost dok oplakujemo gubitak Kailije. Ostaće moja beba zauvek“, objavila je Marsi Pozi Gaterman u utorak, na Fejsbuku, podelivši fotografiju svoje ćerke u haljini. Devojčica je od najmlađih dana bila oblačena u uske haljine, a često je na sebi imala profesionalnu šminku.

Kasnije je majka devojke u izjavi za TMZ rekla da je njena ćerka „donela ishitrenu odluku da okonča svoj zemaljski život“. Njeno telo pronađeno je u ponedeljak u automobilu u državnom parku Birč Bej u Vašingtonu, potvrdile su vlasti za Dejli mejl (DailyMail.com).

Kajlija je nedavno proslavila 16. rođendan i prisustvovala je maturskoj večeri tokom vikenda.

Kajlija Pozi se pojavila u emisiji „Toddlers & Tiaras“, koja je dala pogled iza scene na svet dečjih takmičenja. U epizodi iz 2016. godine, Kajlijina majka je rekla da je devojčica počela da učestvuje na takmičenjima kada je imala tri godine.

Tokom jedne epizode ​​emisije iz 2012. godine Kajlija, tada petogodišnjakinja, napravila je čuveni osmeh koji je postao viralan kao mim, čineći njeno lice prepoznatljivim čak i van sveta „Mala deca i tijare“.

Kajlija Pozi se nedavno takmičila na izboru za mis tinejdžerke Vašingtona. U njenoj biografiji na veb-stranici takmičenja piše da je pohađala srednju školu Linden i da je želela da postane avijatičarka, da pilotira.

Tinejdžerka je bila odličan đak, aktivna na Instagramu i njene nedavne objave sada su preplavljene porukama prijatelja i pratilaca, koji oplakuju njenu smrt.

U subotu je njen očuh Stiven Gaterman objavio da je tog dana bilo njeno matursko veče. Takođe, 19. aprila, on je objavio poruku za njen 16. rođendan, u kojoj je napisao: „Srećan 16. Kajlija! Prelepa si iznutra i spolja. Tvoja svetlost sija jarko gde god da kreneš. Želimo ti najlepši dan!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

smrttinejdžerka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Čak i ovo dijete ima neprirodno bijele zube…. Luda, luda, Ameriko.