Tražila da joj ‘malo skrate kosu’ pa se šokirala frizurom od 7.500 dinara (foto)

Deni Drejper iz australijske države Kvinslend zaprepastila se kada je videla šta joj je frizerka jednog od tamošnjeg najpopularnijeg salona učinila s kosom.

Deni je ušla u frizerski salon „S+S HairBeauty“ u Brzbejnu i tražila da joj stave preliv na sveže ofarbanu plavu kosu i da joj ‘malo skrate vrhove’. Međutim, dobila je nešto što se retko viđa. Posle šišanja, klijentkinja je od frizerke tražila da je fotografiše s leđa kako bi videla kako je frizura ispala, a zatim uredno platila uslugu 80 dolara (oko 7.600 dinara).

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155594974647637&set=pb.673792636.-2207520000.1521281508.&type=3&theater

Kada je izašla iz salona, uzela je mobilni i fotografiju nove boje kose poslala prijateljici, ali je imala šta da vidi. Kosa joj nije bila ravno ošišana, već je po sredini imala rupu.

Odmah se vratila u salon i tražila povraćaj novca ili popravku užasne frizure. Menadžerka salona je odlučila da joj poravna kosu, ali je frizura ispala još gora jer je frizerka skratila kosu mnogo više nego što je to Drejperova želela. Na kraju nisu želeli da joj vrate novac za lošu uslugu, pa je Deni morala da ode u drugi salon i potroši još 55 dolara kako bi ‘spasila’ frizuru.

Na društvenim mrežama je podelila svoje užano iskustvo iz popularnog salona i shvatila da nije jedina koja je ovako prošla i da i druge žene imaju sličnu priču. Iz salona su se pravdali kako im klijentkinja nije ‘dopustila’ da joj završe frizuru i da je zato tako izgledalo.

– Ako nije bila završena, zašto mi je frizerka onda tražila da platim i pustila me iz salona? – upitala je 26-godišnja Australijanka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizurasalon
Komentari (0)
Dodaj komentar