Tri pitanja koja će otkriti da li vas partner vara

Kao što znate, otvoren razgovor je izuzetno važan. Komunikacija je ključ zdravog odnosa. Pomaže ljudima da se upoznaju, ali je takođe odličan način da se emocionalno povežete sa vašim partnerom. Međutim, kako da znate da li je vaš partner iskren?

Varanje uključuje skrivanje mnogo stvari, stoga postavljanje određenih pitanja može neprijatno iznenaditi vašeg partnera. Pitate se koja su to pitanja? Nastavite da čitate.

1. Zašto si došao kući tako kasno?

Prirodno je izgubiti pojam o vremenu i kasno stići kući. Međutim, ako vaš partner to često radi i nema razumno objašnjenje, budite oprezni. Sakriti neverstvo nije lako. Ako vas varaju, njihov odgovor će vam dati ideju o tome šta se dešava.

2. Hej, mogu li da dobijem tvoj telefon na sekund?

Mnogi ljudi ne vole kada im neko uzima telefon. Ne zbog toga što rade nešto pogrešno, već zbog privatnosti. Kada ste u vezi sa nekim, jednostavno prerastete tu fazu. Međutim, ako se vaš partner ponaša čudno kada mu uzmete telefon, to otvara prostor za sumnju.

3. Postoji li još neko u tvom životu?

Umesto preteranog razmišljanja, ponekad je najbolje direktno se suočiti sa problemom koji vas muči. Biće vam jasno ukoliko vaš partner pokuša da izbegne pitanje. Može da pokuša da sakrije svoje neverstvo, ali način na koji odgovari na vaša pitanje daće vam odgovor koji vam je potreban.

(Riya Ashok Madayi/18news)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

emotivna vezaiskrenostpartnervaranje
Komentari (0)
Dodaj komentar