Trik da lak za nokte bude suv za sekundu – treba samo ovaj sastojak

Da li ste ikada žurili sa lakiranjem noktiju, samo da biste na kraju upropastili sve zbog žurbe? Ne brinite, postoji rešenje! Donosimo četiri proverena trika koji će vam omogućiti da lak na noktima osušite u trenu.

1. Koristite fen za kosu: Da, dobro ste pročitali! Fen za kosu može biti vaš najbolji saveznik u brzom sušenju laka. Samo podesite na hladan vazduh i držite na odstojanju od prstiju. Rezultat? Suvi nokti za samo nekoliko sekundi!

2. Pazite na količinu laka: Manje je više! Nanosite tanke slojeve laka i sačekajte malo između nanošenja. Tako ćete izbeći pojavu mehurića vazduha i osigurati savršen rezultat.

3. Upotrebite raspršivač ulja: Ulje za nokte ili eterična ulja mogu ubrzati sušenje laka, a istovremeno će vam pružiti prijatan miris. Samo ih nanesite preko laka i uživajte u brzom sušenju!

4. Potopite ruke u hladnu vodu: Tajna koju malo ko zna! Nakon nanošenja laka, jednostavno potopite ruke u hladnu vodu na nekoliko sekundi. Rezultat? Suvi nokti gotovo odmah!

Sada kada znate ove trikove, nikada više nećete morati čekati da se lak osuši. Isprobajte ih već danas i uživajte u savršenom manikiru u rekordnom vremenu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lak za noktenoktisavettrikzene
Komentari (0)
Dodaj komentar