Tuži svoje roditelje jer su ga rodili bez njegovog pristanka (foto)

Rafael Semjuel, 27-godišnji antinatalista iz Mumbaja tuži svoje roditelje jer nisu imali njegov pristanak da ga donesu na svet.

Antinatalizam je sistem verovanja koji počiva na tome da je u moralnom smislu pogrešno razmnožavati se, te da bi ljudska patnja bila daleko manja kada mnogi ne bi ni postojali, to jest da nisu nastali, piše Gardijan.

„Volim svoje roditelje i imam odličan odnos sa njima, ali na ovaj način želim da pokažem da je roditeljstvo zapravo jedna veoma sebična stvar. Slična je kidnapovanju i ropstvu. Vas niko ne pita da li želite da se rodite, a roditelji vas na svet donesu samo da bi sebi učinili zadovoljstvo“, objašnjava Rafael.

Prema njegovoj oceni, „deca imaju probleme zato što ste ih rodili“.

Svojim roditeljima Rafael se, na neki način, zahvaljuje: „Dragi mama i tata, sve što jesam i sve što ću ikada postati je vaša zasluga. Vidimo se na sudu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

roditeljisin
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    To je isto kao da je rekao: moram da idem u školu zato što su me roditelji rodili, moram da radim, steknem porodicu i djecu… moram, bože svašta, da živim zato što su oni sebi umislili da imaju dijete kao što sam ja. E pa ne moraš ništa pa izvoli… ni ti ni tvoja djeca ako ih imaš, niste dužni ništa niti je vama iko išta dužan; sve je uostalom kako vam se „ćefne“, i da se sudite i da se grlite!- ha-ha kakav štos („apsurdistan“)

  • Adolf

    „pre rođenja mi, kao Duša, već unapred znamo svoje roditelje“ „istraživanjem na Youtube-u veliki broj psihijatara istakao je svoje hipnoterapijske nalaze“ Druže, zar ti još uvek veruješ u Deada Mraza i u samozvane psihijatre,pa još sa Youtube-a?To ti je isto kao i da Milan Tarot objavi neku svoju provalu. Ne veruj svemu što pročitaš na netu,stekni ponekad i neko svoje sopstveno mišljenje.

  • milovan

    Sada neka roditelji njega tuze. Jer su hteli pametno dete da naprave,a dobili su kretena. On je u sustini prevario roditelje.

  • Anonimni

    Ako roditelji malo bolje istražuju i nađu pravog advokata, ovaj bi platio baš onu kaznu koju i zaslužuje. Zašto? Zato što pre rođenja mi, kao Duša, već unapred znamo svoje roditelje i često ih sami biramo. Uostalom istraživanjem na Youtube-u veliki broj psihijatara istakao je svoje hipnoterapijske nalaze upravo ovim detaljima…

  • Darlinka

    Ovaj ili je lud, il’ mu noge smrde.