Tužno: Prijatelj tvrdi da zvezda Beverli Hilsa umire (foto)

Šenon Doerti, američka glumica najpoznatija po ulogama Brende Volš u tinejdžerskoj seriji “Beverly Hils”, i Prudencs Holivel u “Čarobnicama”, ponovo se bori za život.

Iako je pre nekoliko godina pobedila karcinom dojke i vratila se na male ekrane, u februaru ove godine objavila je da se rak vratio i da je sada u poslednjem, 4. stadijumu.

Karcinom se proširio na limfne čvorove. Kako se povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako je ona, a odgovor na to dao je sada njen kolega popularni Brendon iz serije, a danas 51-godišnji Džejson Pristli koji je danas takođe neprepoznatljiv u odnosu na period kada je glumio u nekada super popularnom “Beverly Hilsu”.

–  Šenon je stvarno jaka devojka, ona je borac i uvek je bila borac, i znam da će se nastaviti boriti koliko god može –  rekao je Džejson koji je u seriji glumio njenog brata Brendona.

Izjavu medijima je dao još jedan Doertin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman, a njegova izjava je ražalostila brojne obožavatelje i otkrila sasvim drugačiju sliku o zdravlju glumice.

– Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim da neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Šenon ne želi da beži od istine i zna šta je uskoro čeka – rekao je izbor blizak glumici, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beverli hilsŠenon Doerti
Komentari (0)
Dodaj komentar