U školi su je maltretirali zbog izgleda, danas niko ne veruje da je to ista devojka (foto)

Liv Ralf (25) godinama su maltretirali u školi zbog fizičkog izgleda. Nazivali su je Hagridom, govorili su joj da nema stila i da što pre treba da smrša.

Sve ovo dovelo je do toga da devojka uzme stvar u svoje ruke i promeni život iz korena. Uspela je da smrša 30 kilograma, a proces u kom je mršavila podelila je sa pratiocima na TikToku, čime je izazvala veliko oduševljenje zbog neverovatne transformacije.

Liv je priznala da su se komentari koje je dobijala u prošlosti loše odrazili na njeno mentalno zdravlje, te da je postala opsednuta svojim izgledom.

Tokom srednje škole, Liv su zadirkivali popularni momci koji bi flertovali sa njom iz šale, a neki učenici bi je upoređivali sa Hagridom zbog guste, loknaste braon kose.

Sada je Liv potpuno neprepoznatljiva sa ispeglanom plavom kosom, doteranom figurom i potpuno novim stilom oblačenja.

Svoje fotografije pre i posle delila je u video snimcima postavljenim na TikTok, od kojih jedan ima više od 5.4 miliona pregleda.

Liv je podelila ono što je naučila otkako je prošla kroz drastičnu transformaciju, ali je rekla da su stvari koje su joj ljudi govorili u školi ostavile trajan efekat.

Dodala je i kako joj muškarci češće prilaze otkako je smršala, ali i to da joj se povratilo samopouzdanje.

„Iako sam sada zadovoljna fizičkim izgledom, nikada neću zaboraviti kakav je osećaj biti ‘debeli ružni prijatelj’“, rekla je Liv u jednom TikTok videu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgledlepota
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nata

    neprepoznatljiva… ne može se nagledati sebe u ogledalu… a da se „druži“ malo sa sobom, tek je to belaj i drugima