Kakav blud! Učiteljica imala seks sa učenikom, sledi joj kazna (video)

Učiteljica Stefani Piterson (27) optužena je da je spavala s jednim od svojih maloletnih učenika. Na sudu u Floridi se izjasnila krivom i čeka je 5 do 10 godina zatvora.

U februaru je uhapšena, jer je dečak sve priznao roditeljima i njegova majka je prijavila slučaj.

Učiteljica i dečak su se viđali kod nje dok joj je muž bio na poslu. Slala mu je i golišave fotografije.

Dečak je priznao da su imali seks i da mu je i marihuanu davala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seksučiteljica
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Miško

    Dajte joj azil.

  • bambi

    Stop nasilja prema zenama! Nemoguce? Zar se nismo dogovorili da su uvek muskarci krivi? Zar nismo pokrenuli akciju stop nasilje prema zenama? Kako sada ovo? Zar nisu sve zene boginje i svi muskarci sotone? Nemoguce? Nemoguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    • Anonimni

      A jeste ga mnooogo povredila jadan on, 99% ucenika ima neku profesorku s kojom bi spavao da moze, on je to hteo i uradio, i sad glumi zrtvu. E ako svaki seks bude prijavljivao mami i tati onda nista od tog coveka

  • Anonimni

    Dete glupson , u Srbij calovi placaju uciteljice za svoje sinove. 🙂 ………………………………………………………………………………………….. A po vesti , skroz licemerna zemlja, sto se moze videti sa neta, blud i razvrat po sajtovima bez ikakvih sankcija , a ovu hoce zbog ljubavi da osude.

  • ANDREJ

    To sto mu je (uceniku) davala marihuanu,to je za svaku osudu.Ali sto se tice samog seksa,pa boze moj,ona je mlada ima samo 27 godina.Pa sta ako je decak malo ranije osetio sve cari seksa.Zar zbog toga,ona treba da robija.Kod nas za ubistvo se dobija tri cetiri godine zatvora.Vazno je da decak nije pretrpeo nikakve povrede.Cuogodna mi cuda, mnogo mu je „naudila’.Decak je sigurno uzivao.Glasam da se uciteljica pomiluje,i da dobije ukor i nista vise.!

  • Il će ti život biti cveće il tebe više biti neće

    E, zato pametne žene se ne petljaju sa nezrelim muškarcima, naročito sa klincima.Jbg, ako ne roditeljima(glupson, ceo život će biti papučar), onda da se pohvali drugaru.Posle proradi express Jungle pošta…tam-tam.Nije ona za učiteljicu, i domaćice bolje rezonuju.Ako je toliko zagorela, mogla je u neki bar ili da se snađe.Najobičnije žene se snađu, a ona, učiteljica???ko joj dade diplomu???

  • kresoja

    u moje vreme,učiteljice su se poštovale,i bile ugledne u svemu,a sad su druga vremena druge vrednosti i skroz druga deca.!

  • Mlado pile

    Ultra KUUUUUL!!!