Uhapšena pevačica sa KiM, pokušala da prokrijumčari oružje (foto)

Albanska policija na graničnom prelazu Morina privela je kosovsku pevačicu Fjolu Morinu, pod sumnjom da je htela da nelegalno prenese vatreno oružje preko granice, prenosi agencija Mia Ora njuz.

Pištolj je pronađen u tašni pevačice, a nakon pretresa njenog vozila, policija je pronašla i pištolj koji izgleda kao upaljač.

“Tokom kontrole, u torbi F. M. (34) koja je prijavljena u Prištini, na Kosovu, granična policija je pronašla i kao dokaz zaplenila vatreno oružje tipa “zoraki“ sa 23 metka. U prtljažniku vozila pronađen je pištolj koji je ličio na upaljač”, saopštila je albanska granična policija.

Pritvoreni su i saputnici pevačice F. M. (29), takođe sa KiM, i F.,S. (29) iz Belgije.

Ko je zapravo Fjola Morina i kakve veze ima sa kriminalom?

Fjola Morina je albanska pevačica, rođena 17. aprila 1986. godine u Prištini. Proslavila se hitom „Je*ena ku*ka“, ali od muzike je možda još upečatljiviji njen fizički izgled: ona prosto obožava plastične operacije, što nikad nije krila. Takođe, uživa u tome da se slika i pojavljuje obnažena, čak i na Instagramu.

Vrlo rano se udala, brak se završio neslavno, a iz njega ima kćerku. Ubrzo se ponovo zaljubila i ostala u drugom stanju, ali je sa partnerom raskinula pre nego što je rodila drugu kćerku.

Talenat za muziku nasledila je od majke i ako je pevanjem počela da se bavi iz hobija, brzo se proslavila. Prvo je nastupala na festivalima, a pesme je predstavljala i na društvenim mrežama.

Iako se još uvek ne zna tačno kako je i da li je uopšte umešana u trgovinu oružjem, Fjiola se, kako prenose albanski mediji, nije bunila prilikom hapšenja, njen slučaj se procesuira i u ponedeljak bi sud u Kukesu trebalo da donese odluku o tome šta će biti sa njom.

Ako je optuže za krijumčarenje oružja preko granice, mogla bi da dobije kaznu od 10 do 20 godina zatvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

krijumčarenje oružjapevačicauhapšeni
Komentari (0)
Dodaj komentar