Uklonite bore uz ovaj proizvod: Temelj dobrog izgleda u bilo kom uzrastu

Dr Mehmet Oz je penzionisani hirurg koji je postao voditelj. On je za Today govorio o tome kako žene mogu izgledati mlađe uz samo nekoliko jednostavnih koraka nege kože. Počeo je objašnjavajući da je koža lepa na dodir zbog svoje elastičnosti i kolagena. Međutim, kako vaš kolagen postaje „nezbrinut“ zbog sunčevih zraka i neizbežnog starenja, koža počinje da stari i stvaraju se bore.

Dr Oz je podelio savete i jednostavne korake za uklanjanje bora

Rekao je da ovi koraci mogu učiniti kožu „lepšom nego što je bila ranije“. Ulaganje u dobru hidratantnu kremu je „temelj“ dobrog izgleda u bilo kom uzrastu. On je izjavio:

„To je korak broj jedan iz više razloga. Podmazuje kožu na način koji je koristan. Mislim da je većina ljudi svesna toga, ali ne uviđa značaj.“

Preporučio je kupovinu hidratantne kreme koja više liči na losion nego na mast, dakle u pitanju je malo gušća krema. Može se primeniti ujutru, ali lekar savetuje da je koristite dva puta dnevno.

Dr je rekao da „jeftine“ hidratantne kreme u apotekama mogu da rade jednako dobro kao i one skuplje. Ne morate da trošite bogatstvo na ove proizvode.

Njegov drugi savet za uklanjanje bora bio je korišćenje retinola – vitamina A – jednom ili dva puta nedeljno. Preporučio je ženama da ga nanose noću jer sunce može izmeniti njegovu prirodu i funkciju.

Kako je rekao, piling je ključan za uklanjanje bora iz više razloga. Dovoljno je jednom ili dva puta nedeljno, kako ne biste iritirali kožu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

borestarostuklanjanje boraznakovi starosti
Komentari (0)
Dodaj komentar