‘Ulovila sam muža u preljubi, a on je smislio najgoru laž ikada’ (video)

Tajlar Pejdž je na društvenoj mreži podelila sa svojim pratiocima najgoru laž koju je čula u životu i to od sopstvenog supruga.

– Videla sam fotografiju svog muža na Fejsbuku. Bio je u noćnom klubu s nekoliko devojaka i nije nosio burmu. Pitala sam ga o čemu se radi, a on mi je odgovorio da su prsten s fotografije uklonili fotošopom. Naravno da jesu… – ispričala je u videu.

@tylarpaige

I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! #fyp #liar #cheater #exhusband

♬ They photoshopped his wedding ring off – Ty Paige

Kasnije je, na drugom snimku, objasnila da tu nije bio kraj njegovim izmotavanjima.

– Nakon što se setio da je u braku sa ekspertkinjom za fotošop, shvatio da nijedan fotograf iz noćnih klubova neće gubiti vreme da bi uklonio prsten s njegovog prsta, promenio je priču. Tada je rekao da je verovatno skinuo prsten kada je išao da opere ruke i zaboravio je da ga vrati na prst. Baš prikladno vreme da zaboraviš da vratiš prsten – objasnila je.

Dodala je da je na fotografiji iz noćnog kluba u Torontu bio i njegov rođak, koji je takođe skinuo svoju burmu.

Tajlar, koja je sada srećno razvedena, svojom pričom skupila je preko tri miliona pregleda, a mnogi su ostali zatečeni viđenim, piše The Sun, a prenosi 24časa.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muzprevarazena
Komentari (0)
Dodaj komentar