Umro do tuge: Otac Emilijana Sale preminuo tri meseca posle pogibije sina (foto)

Samo tri meseca nakon što je nesuđeno pojačanje Kardif sitija Emilijano Sala poginuo u padu aviona, njegov otac je preminuo od tuge.

Kako je javio „Dejli mejl“, Horasio Sala je u 58. godini preminuo od posledica srčanog udara, u argentinskom gradu Progresu, i to zbog tuge za sinom.

„Horasio je bio potpuno uzdrmanom tugom. Lokalni političar Hulio Miler je rekao ‘Nije mogao da preboli Emijevu smrt’. Emilijanov otac je putem medija saznao da je njegov sin nestao, odnosno da je sa radara nestao avion u kome je preko Lamanša krenuo iz Nanta, gde je ‘skoknuo’ da se pozdravi sa dotadašnjim saigračima. Nedugo zatim je i smrt golgetera potvrđena“, piše Dejli Mejl.

Kada je početkom februara pričao za argentinsku televiziju, Horasio Sala, nekadašnji vozač kamiona, istakao je da ne može da dođe sebi:

„Ne mogu da verujem. Ovo je kao san, kao neki ružan san. Očajan sam. Pa, moj sin je bio mali, skromni momak. Bio je momak koji se uvek sam izborio za ono u šta veruje“.

Emilijano Sala nije bio jedino dete u porodici Sala, jer za poginulim bratom i preminulim ocem tuguju, uz Horasijovu ženu, i Dario, brat nekadašnjeg napadača, te sestra Romina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

emilijano salaotacsmrt
Komentari (0)
Dodaj komentar