Uradite jednu stvar ujutru nakon buđenja i zgrnućete brdo para: Tajna leži u 3 jednostavne navike

Jednostavni jutarnji rituali mogu da otvore puteve novca i prizovu finansijsko blagostanje u vaš dom.

Pre svega, potrebno je da dan započnete lišeni bilo kakve negativnosti. Ni u kom slučaju ujutru ne bi trebalo da se žalite na sve što vam ne ide u životu, na probleme sa kojima se svakodnevno susrećete. Ovakav stav može da preokrene ceo dan i prizove nepovoljne događaje i osećanja.

Umesto „loših“ misli, izgovorite rečenicu (naglas ili u sebi) za koju stručnjaci za feng šui kažu da nosi posebnu energiju:

„Kosmičko obilje se manifestuje protokom novca u našim životima.“

Ovim pravilom treba da se Jednostavni jutarnji rituali mogu da otvore puteve novca i prizovu finansijsko blagostanje u vaš dom.vodite već od samog početka dana. Stvaranje pravog toka energije privući će novac u vaš dom.

Meditacija u trajanju od pola sata ujutru tokom tri meseca može da ima značajan uticaj na materijalnu situaciju. Nakon buđenja, potrebno je da ostanete u krevetu, zatvorite oči i zamislite tok novca. Ceo svet je prožet njegovom energijom. Potrebno je da se osećate kao deo ovog toka i pozovete finansijsko blagostanje u svoj život.

Takođe, poželjno je da zamislite da ste dobili novac, neku materijalnu vrednost na dar. To može da bude zaista novac i pak luksuzna kutija za nakit. Zatim, u mislima potrošite taj dobitak na nešto o čemu maštate već duže vreme – kupite stan, skupoceni auto, kuću na selu…

Glavni zadatak je da pokrenete pravi tok energije i misli od samog početka dana, tek tada možete da očekujete priliv novca, kažu stručnjaci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

feng shuinovacprivlacenje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    Superiška.Odakle bi taj silan novac „potekao“, gde da podbacimo kantu, ili još bolje, neko bure od 200 litara?Ko bi platio te silne novce za našu meditaciju za koju ionako niko drugi ne bi znao jer nikom ne bismo ni pričali o takvom uzaludnom gubljenju vremena…Ko ne radi, a nije ni istaknuti i povlašćeni član zna se koje stranke, pa time nema ni fiktivni posao ni platu, može da meditira i da zamišlja šta god mu se ćefne, od toga nema vajde.Možeš da zamišljaš i uspešnu pljačku banke gde te niko ne juri niti te uhapsi, budeš pun k’o brod, ali sve su to samo pusti snovi…Da je sve tako prosto i jednostavno, svi bi samo meditirali, niko ne bi radio, a lova bi pljuštala k’o kiša iz oluka, samo je treba pokupiti.Utopija je čudo, a mašta može svašta.Ali nema toga.