Urnebesno: Uhvatila muža u prevari, premlatila ljubavnicu (video)

Neverovatan video snimak objavljen je na društvenim mrežama, a u njemu se vidi burna reakcija Kineskinje kada je uhvatila muža da je vara. Naime, supruga je zatekla muža s ljubavnicom što je u njoj izazvalo bes.

https://www.youtube.com/watch?v=fQZB_I_53o0

Žena je potom nasrnula na oskudno obučenu suparnicu te je udarala vratima od zid. Dok se ljubavnica pokušala odbraniti, rukama skrivajući lice, besna supruga je pokušavala da joj skloni ruke kako bi snimila njeno lice.

Suparnica se pravdala i kako prevara nije njen problem i da bi ona s mužem trebala da raščisti račune.

– To nema veze s tobom? Zavela si mi muža i tvrdiš da to nema veze s tobom – vikala je prevarena žena.

Za to vreme, muž se držao po strani, a onda je svoju suprugu nazvao „furijom“.

– Suprug iz ovog videa bio je visoko pozicionirani službenik kojem komunistička partija nije oprostila ovaj čin. Brzo je smenjen – prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnicapreljubaprevararazvod
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Zene jako dobro znaju da nista nije tako slatko kao kresnuti se sa ozenjenim muskarcem. Prosto, to je provokativno. Ima doista poprilican broj ozbiljnih studija koji daju grubu procenu da se otprillike 70% zena svalerise i vara svoje muzeve. Zato ja imam zlatno pravilo. Pokusavam da nadjem sto odvratniju devojku, debelu, smrdljivu, umazanu od jela, devojku koja prdi,podriguje, koja ne silazi sa wc solje i tako to, jer onda ce leptiric biti samo moj i niciji vise, tj. ne moram da brinem da li me leptiric vara! Kao sto vidite, za sve postoji resenje samo treba malo mucnuti glavicem.

  • Anonimni

    Klasična ženska ĆUREĆA pamet: kriva je ljubavnica, a ne njen dobri, zavedeni, divni muž, koji je inače obožava…ha,ha,ha